Rüzgarin Kopardigi Beton Parçalarindan Saniyelerle Kurtuldular

Denizli’de etkili olan firtinada, islek bir caddedeki bir is haninin çati kismindan kopan beton parçalari yola düstü. Üzerlerin dogru gelen beton parçalarindan saniyelerle kurtulan vatandaslarin yasadigi korku kameralara yansirken, güvenlik saglanincaya kadar caddenin trafige kapatildi.

Rüzgarin Kopardigi Beton Parçalarindan Saniyelerle Kurtuldular


Olay, Merkezefendi ilçesine Saraylar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; kent merkezinde etkili olan firtina 2. Ticari Yolda bulunan bir is haninin çati kismindan beton parçalarinin kopmasina neden oldu. Büyük bir sesle parçalarin yere düsmesiyle etrafa kosusan vatandaslarin olusturdugu panik sonrasi bölgede bulunan güvenlik güçleri önlem almaya basladi.

Zaman zaman kopan büyük parçalarin ardindan yol tamamen trafige kapatilarak araç geçisine izin verilmedi. Etkisini iyice artiran firtina sonrasi güvenlik önlemlerini artiran ekipler, çalismalarini tamamlayarak yolu tekrardan trafige açti. Yogunlugun olustugu bölgede vatandaslar korku dolu gözlerle o anlari izledi.

“Çok gürültülü bir ses geldi”

Ilk basta ne oldugunu anlayamadiklarini belirten Adem Arkan, “Sivanin kurumus olmasi ve eski olmasiyla birlikte rüzgarinda etki etmesi düsmesine sebep oldu. Normalde çok fazla bir rüzgar yoktu ama eski bina oldugu için düstü. Biz de burada çalisiyoruz. Yüksek bir ses duyduk ve baktik insanlar kaçisiyor. Bizde ilk basta olayi anlayamadik. Ondan sonra polis ve itfaiye ekiplerini aradik ve gelip müdahale ettiler” dedi.



Panik ani kamerada

Öte yandan parçalarin düsmesiyle olusan panik ani bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde bir gurubun ilerlerken parçanin düsmesiyle korku dolu anlar yasayarak kaçmasi ve olusan yogunluk yer aliyor.
Kaynak: İHA