Insaat Malzemelerinin Oldugu Depo Alev Alev Yandi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde insaat malzemelerinin oldugu depo alev alev yandi. Ekiplerin seferber oldugu yanginda bir itfaiye eri dumandan etkilendi. Olay anini anlatan vatandas, "Disariya çiktigimiz zaman alev fazla degildi ama yangin tüpünü alip gelene kadar alevler bir anda binayi sardi" dedi.

Insaat Malzemelerinin Oldugu Depo Alev Alev Yandi
Yangin, Tuzla Mahallesi Çevre Yolu Caddesi’ndeki insaat malzemeleri satan dükkanin deposunda meydana geldi. Depoda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi yangin çikti. Depodan yükselen dumanlari gören vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulundu. Ihbarla olay yerine çok sayida itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangini söndürmek için seferber oldu. Yangin kontrol altina alinirken, dumandan etkilenen bir itfaiye eri saglik ekipleri tarafindan tedavi edildi.

Deponun bitisiginde bulunan bir baska is yerinin çalisani Cem Medet, panik dolu anlari anlatti. Medet, "Disariya çiktigimiz zaman alev fazla degildi ama yangin tüpünü alip gelene kadar alevler bir anda binayi sardi. Rüzgarinda etkisiyle birlikte siddeti artti. Yangin tüpleriyle kostuk ama itfaiye ekipleri gelene kadar çok fazla müdahale edemedik, alevler çok siddetliydi. Bu ürünler köpük. Köpük malzeme olmasi sebebiyle tutustu. Can kaybi yok görüldügü üzere maddi hasar olustu. Itfaiye ekipleri zamaninda yetistiler sag olsunlar" dedi.

Kaynak: İHA