Asevindeki Kadinlarin Videosunu Izinsiz Çeken Sahis Gözaltina Alindi

Gaziantep’te, asevi önünde yemek sirasi bekleyen yabanci uyruklu kadinlar ile çocuklarin videosunu izinsiz çekerek alayci tavirlar sergileyen ve bu anlari sosyal medyadan paylasan E.C. isimli süpheli sahis gözaltina alindi.

Asevindeki Kadinlarin Videosunu Izinsiz Çeken Sahis Gözaltina Alindi
Gaziantep’in Sahinbey ilçesinde gida yardimi yapilan bir noktada bekleyen koruma altindaki yabanci uyruklu kadin ve çocuklarin rizasi olmadan videolarini izinsiz çeken ve bu anlari sosyal medyadan paylasarak alayci tavirlar sergileyen süpheli sahis büyük tepki aldi. Tepkilerin ardindan konu ile ilgili sorusturma baslatan Gaziantep Emniyet Müdürlügü, süpheli sahsin kimligini tespit ettikten sonra gözaltina aldi. Emniyetten konuya iliskin yapilan açiklamada, "Sahinbey ilçemizde koruma altindaki yabanci sahislara gida yardimi yapilan bir noktada, dagitim sirasi bekleyen kadinlarin rizasi olmadan videolarini çekip sosyal medya hesabindan paylasim yaptigi tespit edilen E.C. isimli süpheli, müdürlügümüzce hakkinda hazirlanan rapora istinaden verilen savcilik talimatiyla gözaltina alinmis olup gerekli islemlere baslanilmistir" ifadelerine yer verildi.

Gaziantep Valisi Davut Gül ise konu ile ilgili yaptigi açiklamada, "Gaziantep’te özel bir firmanin islettigi asevi önünde sira bekleyen kadinlari izinsiz olarak kayda alip sosyal paylasim sitesinde paylasan E.C. emniyetimiz tarafindan yakalanmistir. Konu adli mercilere intikal ettirilmistir. Görüntülerdeki kisi özel güvenlik görevlisi degildir" diye konustu.

Gözaltina alinan süpheli sahsin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA