Akkent Mahallesi'ne Yeni Park

Sahinbey Belediyesi, vatandaslarin bos zamanlarinda huzur ve güven içinde dinlenebilecegi ve çocuklari ile zaman geçirebilecegi yesil alanlari artirmaya devam ediyor.

Akkent Mahallesi'ne Yeni Park
Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu Akkent Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandirdi. Akkent Mahallesi’ne yapilan 11 bin m’lik parkta çocuk oyun alanlari, yürüyüs yollari, dinlenme alanlari ve yogun bitki parterleri bulunuyor.

’’640 park yaptirdik’’

Daha yesil bir Gaziantep ve Sahinbey için çalismalarin devam ettigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Sahinbey ilçemiz hizla büyüyüp, gelisiyor. Bizde buna bagli olarak park yapilabilecek alanlarin tamamini yesil alan olarak yapiyoruz. Akkent mahallemize yeni yaptigimiz parkimizi tamamladik. Yürüyüs yollari, çocuk oyun alanlari ve kamelyalari ile vatandaslarin hosça vakit geçirebilecegi bir park oldu. Su ana kadar 640 tane parkin yapimini tamamladik. Yamaçtepe piknik alaninin yapimini da tamamladik yakinda orayi da vatandaslarimizin hizmetine açacagiz. Bos alanlara yeni parklar yapmaya devam edecegiz. Sehrimizin daha yesil hale gelmesi için büyük bir gayret içerisindeyiz. Yaptigimiz çalismalarla kisi basina düsen yesil alan miktarini da arttirdik. Arttirmaya da devam edecegiz. Parkimizin Sahinbey ilçemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA