Sehrini En Iyi Bilen Yarismayi Kazandi

Antalya’nin Kumluca Ilçesinde bulunan Atatürk Ilk ve Orta Okulu tarafindan ”Sehrimi Taniyorum” bilgi yarismasi düzenlendi.

Sehrini En Iyi Bilen Yarismayi Kazandi
Bu yil üçüncüsü düzenlenen yarismaya Mavikent Durali Yazici Ortaokulu, Mavikent Ramazan Abaci Ortaokulu, Mavikent Çanakci 75. Yil Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Salur Ortaokulu, Ziya Gökalp Ortaokulu, Ahmet AVcioglu Ortaokulu, Haciveliler Ortaokulu, Barbaros Ortaokulu, Beykonak Sevim Öner Ortaokulu, Beykonak 80. Yil Ortaokulu, Haciveliler Ortaokulu, Kasapçayiri Ortaokulu katildi.



12 ortaokulun yaristigi yarismaya Kumluca AK Parti Ilçe Baskani Erol Uysal, Kumluca Ilçe Jandarma Bölük Komutani Jandarma Binbasi Mehmet Demir, Ilçe Milli Egitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Muhtarlar Dernegi Baskani Eski Cami Mahalle Muhtari Ibrahim Songur, Okul Müdürleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Iki bölümden olusan yarismada 20 soru soruldu. Birinci bölümden sonra Atatürk Ortaokulu Halk Oyunlari ekibinin gösterileri yer aldi. Ikinci bölümün sonunda tamamlanan yarismada, 95 puan alan Ziya Gökalp Ortaokulu ögrencileri yarismanin galibi oldu. 90 Puan alan Mavikent Çanakci Ortaokulu Ögrencileri ise yarismanin ikincisi olurken 85 puan alan Kasapçayiri Ortaokulu ise yarismayi üçüncü olarak tamamladi.

Antalya’nin cografi, kültürel, tarih ve turistik konularini içeren yarismanin sonunda dereceye giren ögrencilere protokol üyeleri tarafindan çesitli hediyeler ve kupalari verildi.

Kaynak: İHA