Kuyucak'ta Engelliler Haftasi Kutlandi

Kuyucak’in Pamukören Mahallesi’nde engelliler haftasi kutlandi.

Kuyucak'ta Engelliler Haftasi Kutlandi


Pamukören Bakim, Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi Müdürlügü tarafindan organize edilen etkinlikle Engelliler Haftasi kutlandi. Kutlamaya Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk ve Aydin Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Ömer Turan katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan etkinlikte, engellilerin hazirlamis oldugu halk oyunlari sergisi alkis aldi. Gösteride protokole verilen Türk bayragini, Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk teslim aldi. Engellilerin siir ve müzik dinletileriyle etkinlik devam ederken, son bölümde ise el emegi ürünler sergisi ziyaret edildi. Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk, emegi geçen herkesi tebrik etti.

Engelliler haftasini kutlayan Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk, “Tüm engelleri sevgiyle asarak engelli vatandaslarimizin her daim yaninda olmaya özen gösteriyoruz. Onlarin toplumsal hayata katilabilmeleri dogrultusunda Belediyemiz olarak çalismalarimizi sürdürüyoruz. Tüm engelleri sevgiyle asiyoruz. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi ile engelsiz yarinlara erisebilmemiz dilegiyle, engelli vatandaslarimizin Engelliler Haftasi’ni kutluyor, kendilerine saglikli ve mutlu bir yasam diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA