Ordu Protokolü Sehit Ailelerini Ve Gazileri Yalniz Birakmadi

Ordu protokolü, Arife gününde sehit ve gazi dernekleri ile ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Ordu Protokolü Sehit Ailelerini Ve Gazileri Yalniz Birakmadi
Basta Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere protokol mensuplari Türkiye Harp Malulü Gaziler, Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Ordu Subesini, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Ordu Subesini ve Polis Sehitleri ve Malül Gazileri Yardimlasma Dernegini ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, dernek baskanlari ve dernek üyesi sehit aileleri ve gazilerin bayramini kutladi.

Ziyaretlere Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdogan, Altinordu Kaymakami Erkan Karahan, Il Jandarma Komutani Albay Numan Öksüz, Il Emniyet Müdürü Dogu Ates, Ordu Askerlik Subesi Baskani Yarbay Ahmet Meydan, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ender Yanik katildi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, dernek ziyaretlerinin ardindan, Altinordu ilçesinde ikamet eden 4 sehit ailesine bir ziyaret gerçeklestirerek sehit ailelerinin Ramazan Bayramini kutladi.

Vali Tuncay Sonel, sehit ailelerine yaptigi ziyaretlere iliskin bir degerlendirmede bulunarak, “Ordu genelinde 399 sehit ailemiz, 522 gazimiz var. Bayram süresince Kaymakam arkadaslarimiz, Belediye Baskanlarimiz, emniyetimiz, jandarmamiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügümüz, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi çalisanlarimiz tüm sehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret edecekler. Devletimizin sicakligini, sefkatini kiymetli sehit ailelerimize, gazilerimize göstermek, yilin belirli günlerinde degil, her zaman yanlarinda oldugumuzu gösteriyoruz. Bu bayramda da onlari yalniz birakmayacagiz. Degerli sehit ailelerimizin, gazilerimizin hakki ödenmez. Onlara çok sey borçluyuz. Her birisi ayri kahramanlarimiz. Onlar bizim her zaman basimizin tacidir. Onlar için ne yapsak azdir” diye konustu.

Kaynak: İHA