Ekiplerin Aninda Müdahalesi Su Baskinlari Önlendi
Sanliurfa il genelinde iki gündür devam eden saganak yagmur bir çok bölgeyi olumsuz etkilerken Viransehir Belediyesi ekiplerinin aninda müdahalesi nedeniyle ilçede herhangi bir sorun yasanmadi.

Tüm gün boyunca çalisan ekipleri su baskinlarini önledi. Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci, ilçe genelinde tedbirlerin devam edecegini söyleyerek SUSKI, karayollari ve belediye ekiplerine çalismalarindan dolayi tesekkür etti. Baskan Ekinci "Saganak yagis bekliyorduk. Ekiplerimiz hazirlikliydi. Çok sükür sorunsuz bir halde atlattik. Görevli tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. Halkimiz rahat olsun. Ekiplerimiz görevlerinin basindadir. Kriz masamiz yagislar geçene kadar 24 saat boyunca vatandaslarimizdan gelen taleplere aninda cevap veriyor" diye konustu.
Viransehir Belediye Baskan Yardimcisi Ragip Yildirim ve SUSKI Viransehir Müdürü Sedat Tatas baskanligindaki kriz masasinin yagislar bitene kadar görev yapacagi belirtildi.
