Bir Anlik Dalginligi Az Daha Canina Mal Oluyordu

Denizli’de dikkatsiz sekilde yaya geçidine çikan kadin, bir aracin çarpmasi sonucu metrelerce savrularak park halindeki aracin altina girdi. Kafasindan agir yaralanan kadinin metrelerce firladigi kaza ani ise kameraya yansidi.

Bir Anlik Dalginligi Az Daha Canina Mal Oluyordu
Kaza, Pamukkale ilçesi Bagbasi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaya geçidinden karsidan karsiya kosarak dikkatsiz sekilde geçmeye çalisan Ayse B.’ye (27) Osman K. (45) idaresindeki Peugeot marka 20 ABL 259 plakali SUV araç çarpti. Çarpmanin etkisiyle yaya metrelerce savrularak kafasini çarptiktan sonra park halindeki bir aracin altina sürüklendi. Olayi gören çevredeki vatandaslar ve esnaflar park halindeki araci kaldirarak yayayi kurtardi. Ihbar üzerine bölgeye gelen saglik görevlileri, kan kaybeden yaraliyi yaptigi ilk müdahalenin ardindan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirdi. Çarpmanin etkisiyle büyük bir sok yasayan sürücü ise sakinlestirildi. Olay Yeri Inceleme ekiplerinin yapmis oldugu çalismalarin ardindan araç otoparka çekilirken, sürücü ise ifadesi alinmak üzere gözaltina alindi.

Kaza ani kamerada

Dikkatsiz bir sekilde karsiya geçmeye çalisan yayanin agir yaralandigi kaza ani ise bir is yerinin kamerasina yansidi. Görüntülerde SUV aracin kosarak yaya geçidinden karsiya geçmeye çalisan yayaya çarpmasi, vatandaslarin yaraliya yardim için kosmasi ve ambulansa bindirilmesi yer aldi.

Kazara agir yaralanan kadinin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.
Kaynak: İHA