Bilecik'te Bir Günde Ikinci Lastik Fabrikasi Yangini

Bilecik’te elektrik kontagindan çiktigi tahmin edilen yanginda lastik fabrikasinin bir bölümü kullanilamaz hale geldi. Kentte bir günde ikinci lastik fabrikasi yangini korkuttu.

Bilecik'te Bir Günde Ikinci Lastik Fabrikasi Yangini
Osmaneli ilçesi Camikebir Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde plastik hammaddesi üreten bir fabrikada sabah saat 06.30 siralarinda yangin çikti. Dumanlari gören fabrika çalisanlari durumu hemen 112’ye bildirdi. Olay yerine çok sayida itfaiye, jandarma ve saglik ekibi sevk edildi. Yangina Osmaneli Itfaiye Amirligi’ne bagli 4, Osmaneli Orman Isletme Sefligi’ne ait 1 arazöz, Bayirköy ve Vezirhan belediyesinden 1’er itfaiye araci ile fabrika çalisanlari müdahale etti. Genis güvenlik önlemlerinin alindigi bölgede fabrikanin yakinina itfaiye ekiplerinin disinda yaklasilmasina izin verilmedi. Fabrikadaki yangin yaklasik 2,5 saatlik çalisma sonucunda kontrol altina alinirken, ekiplerin sogutma çalismalari devam ediyor. Jandarma ve itfaiye ekipleri yanginla ilgili inceleme baslatti.

Sabah saat 07.30’da Bilecik 1. OSB’de faaliyet gösteren baska bir lastik fabrikasinda da yangin çikmis, yangin 3 saatlik ugras sonunda kontrol altina alinmisti.
Kaynak: İHA