Mardin Polisinden Kizilay'a Kan Bagisi

Mardin’de Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 177. yil dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasi dolayisiyla Il Emniyet Müdürlügü mensuplari kan bagisinda bulundu.

Mardin Polisinden Kizilay'a Kan Bagisi
Mardin Valisi Mahmut Demirtas, Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ve Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ile Emniyet teskilatinin ramazan ayi dolayisiyla iftardan sonra katildigi kan bagisi kampanyasina Artuklu Kan Alma Birimine yaptigi ziyaretle destek verdi.

Emniyet Müdürlügü personelinin kan bagisi kampanyasina verdikleri destek ve gösterdikleri duyarlilik için tesekkür ederek görevli polislerin Polis Haftasi’ni kutlayan Vali Demirtas, Türk Kizilay Artuklu Sube Baskani Sehmus Ari’dan kan bagisi kampanyasi ve Kizilay Kan Merkezi’nin il genelinde yürüttügü çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

Kan bagisi kampanyasina katilan emniyet mensuplarini ziyaretinin ardindan gazetecilere açiklamalarda bulunan Vali Demirtas, emniyet müdürlügünün hafta çerçevesinde birçok etkinlik gerçeklestirdigini belirterek, “Bugünde polis arkadaslarimiz Kizilay kan merkezinde kan veriyorlar. Basta emniyet müdürümüz olmak üzere tüm polis arkadaslarimizin hem polis haftasini kutluyorum hem de kan bagisinda bulunduklari içinde kendilerine çok tesekkür ediyorum. Insallah çok yararli bir hizmeti de baslatmis olacaklar” dedi.

Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 177. yil dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasi dolayisiyla kan bagisinda bulunduklarini aktaran Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ise, kan bagisina Il Jandarma Komutanligini davet etti.

Yapilamayan tek ilacin kan oldugunu dile getiren Türk Kizilay Artuklu Sube Baskani Sehmus Ari, Emniyet Müdürlügünün kan bagisindan dolayi Türk Kizilay’i adina tesekkür etti.
Kaynak: İHA