Mardin'de Sehit Polisler Için Mevlid Okutuldu

Mardin’de Türk Polis Teskilatinin 177. kurulus yil dönümü kutlamalarinda sehitler için Mevlid-i Serif programi düzenlendi.

Mardin'de Sehit Polisler Için Mevlid Okutuldu
Mardin Emniyet Müdürlügünce polis haftasinda Sakir Nuhoglu Camii’nde ikindi namazina müteakip düzenlenen Mevlid-i Serif programi ülkenin birligi, dirligi ve beraberligi ugruna canlarini feda ederek sehit düsen polisler basta olmak üzere tüm sehitler için Mevlid-i Serif ve Kuran-i Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Programda açiklamada bulunan Vali Demirtas, sehitlere, Allah’tan rahmet, gazilere sihhat dileyerek Türk Polis Teskilatinin 177. kurulus yil dönümünü kutladigini dile getirdi. Polis teskilatinin görevini gece gündüz demeden en iyi sekilde yerine getirdigini belirten Vali Demirtas, “Vatandaslarimizin yogun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Bugün hem polis sehitlerimize hem de tüm sehitlerimize dualar edildi. Polis teskilatimiz hem anayasaya hem de kanunlara göre görevlerini en etkili ve verimli sekilde gece, gündüz demeden yerine getiriyor. Polis teskilatimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Programa; Vali Demirtas, Cumhuriyet Bassavcisi Dr. Aydin Turhan, Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Dargeçit Belediye Baskani Mehmet Cüneyt Aksoy, kamu kurum ve kurulus müdürleri, sehit yakinlari, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaslar katildi.

Mevlit programinin ardindan emniyet personeli tarafindan vatandaslara çesitli ikramlar dagitildi.
Kaynak: İHA