Baskan Kilca, Iftar Ve Teravihte Vatandaslarla Bulustu

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, merkeze uzak Hayiroglu Mahallesinde iftarda; ilçe merkezinde ise teravihte vatandaslarla bulustu.

Baskan Kilca, Iftar Ve Teravihte Vatandaslarla Bulustu
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, ilk olarak merkeze uzak Hayiroglu Mahallesinde düzenlenen iftar programina katildi.

Programa, Baskan Hasan Kilca’nin yani sira Karatay Kaymakami Zafer Orhan, AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Hayiroglu, Bakirtolu ve Satir mahalle sakinleri katildi.

Karatay Kaymakami Zafer Orhan, Baskan Hasan Kilca ve AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, iftar öncesinde programa katilan vatandaslarla sohbet ederek ramazanlarini tebrik etti.

“Ramazan ayi paylasmanin adidir”

Karatay Kaymakami Zafer Orhan, vatandaslarla bir araya gelmekten dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Ramazan; rahmet, bereket, paylasma ve huzur ayidir. Bunun en güzel örnegini de bugün burada görüyoruz. Böyle güzel bir ortamda bizleri bulusturan Karatay Belediye Baskanimiz Sayin Hasan Kilca’ya tesekkür ediyorum. Ramazan-i Serif’in sehrimize, ilçemize, ülkemize ve tüm Islâm âlemine hayirlar ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.

“Karatayimizi gelistirip güzellestirmek için çabaliyoruz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, programa katilan vatandaslara tesekkür ederek Ramazan ayinin bereketini ayni sofra etrafinda paylasmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Baskan Hasan Kilca, “Ramazan ayinin bu güzel aksaminda paylasma ve dayanismanin en güzel örneklerinin yasandigi ayni sofra etrafinda bulusmak, bizler için büyük bir mutluluk kaynagi. Bu mübarek ayin heyecan ve coskusuna ortak olan tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Karatay Belediyesi olarak ilçe merkezinin tamaminda oldugu gibi merkeze uzak tüm mahallelerimizin ihtiyaci olan tüm hizmetlerini yapiyoruz. Yollariyla, parkeleriyle, sosyal tesisleri ve daha birçok projesiyle ilçemizi beraber gelistirip güzellestiriyoruz” diye konustu.

2 yildir Korona virüsü salgini dolayisiyla bu tür programlarda bir araya gelemediklerini hatirlatan AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç ise, vatandaslarin Ramazan Ayini tebrik etti. Mehmet Genç; bereket, paylasim ve kardesligin üst seviyeye çiktigi Ramazan Ayinin manevi iklimini bu yil hep birlikte yasadiklarini sözlerine ekledi.

“Baskan Hasan Kilca, vatandasla teravi sonrasinda bulustu”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Kaymakami Zafer Orhan ile AK Parti Karatay Ilçe Baskani Mehmet Genç, Hayiroglu Mahallesi’ndeki iftar programindan sonra ilçe merkezinde Fetih Mahallesine geçti. Baskan Hasan Kilca, Karsehir Bulut Camisi’nde kilinan teravih namazi sonrasi vatandaslarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA