Kocasinan'da 'Ikram Lokmasi' Uygulamasi

Kocasinan Belediyesi, Ramazan ayinda baslattigi ikram çesmesi uygulamasinin ardindan bu seferde ikram lokmasi çalismasiyla her gün bir camide teravih namazindan sonra tatli ikraminda bulunuyor. Vatandaslara hazirlanan lokma tatlisindan ikram eden Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan ayinin feyzini Kocasinan sakinleriyle paylasmanin huzur verici oldugunu söyledi.

Kocasinan'da 'Ikram Lokmasi' Uygulamasi
Vatandaslara, teravih namazindan sonra ikram lokmasi uygulamasi ile tatli ikram ettiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, Ramazan ayinin ibadetin, toplumsal dayanismanin, paylasmanin, kardesligin, birlik ve beraberligin en yogun yasandigi ay olduguna dikkat çekerek, “Ramazan boyunca aksam mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz hem kaynasmaya vesile oluyor hem de burada vatandaslarimizin, mahallemizin sorunlariyla ilgili konularda istisare etmis oluyoruz. Bu vesile ile Ramazan ayi ile birlikte hizmete sundugumuz ikram lokmasi ile geleneksel lezzetleri Kocasinan’imizda yasatiyoruz. Ikramlarimizdan vatandaslarimizin hosnut kalmasi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kullandi.

Begeni toplayan uygulamayla ilgili olarak, Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkürlerini ileten vatandaslar, belediyenin dini ve özel günlerdeki bu tür uygulamalarini takdirle karsiladiklarini dile getirdiler.
Kaynak: İHA