Kartepe'de Çocuklar Ramazan Etkinlikleriyle Eglendi

Kartepe Belediyesi tarafindan "Kartepe’de Çocuk Olmak" sloganiyla Ramazan ayi boyunca ilçe genelinde yapilacak olan gösteriler, Emekevler Mahallesi’nde basladi.

Kartepe'de Çocuklar Ramazan Etkinlikleriyle Eglendi
Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan "Kartepe’de Çocuk Olmak" sloganiyla baslatilan etkinliklerde minikler gönüllerince eglendi. Çocuklar, Hacivat Karagöz, Meddah gösterisi, Atesbaz, Jonglör ve yarismalara büyük bir heyecan içerisinde hem izledi, hem de içerisinde yer aldi. Gösteriler Sarimese, Ataevler, Köseköy, Ertugrul Gazi, Hasan Pasa, Acisu, Masukiye, Derbent, Suadiye, Arslanbey, Atasehir, Rahmiye, Esme, Uzuntarla, Esmeahmediye, Sultaniye Mahallerinde devam edecek ve Avluburun Mahallesi’nde son bulacak.

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "11 ayin sultani Ramazan-i Serif’i insallah çok güzel bir sekilde ugurlayacagiz. Ilçemiz genelinde ekiplerimizle çalismalarimiza devam ediyoruz. Kartepeli miniklerimizi unutmadik, onlar içinde çok güzel Ramazan etkinlikleri hazirladik. Kartepeli miniklerimizi yapilan gösterilere bekliyoruz. Ramazani huzuruyla, bereketliyle, faziletiyle tüm güzellikleri ile birlikte yasamak için en güzelini yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA