Besiktas'ta Tarihi Binanin Çatisi Yoldan Geçen Otomobilin Üzerine Düstü

Besiktas’ta tarihi bir binanin çatisinda çökme meydana geldi. Binadan düsen parçalar yoldan geçen arabalarin üzerine devrilirken, olay maddi hasarli atlatildi.

Olay, saat 22.15 siralarinda Besiktas Ortaköy Mecidiye Mahallesi Muvakkit Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, vakfa ait oldugu ögrenilen 2 katli binanin çatisi bilinmeyen bir nedenle çöktü. Çatinin çökmesiyle binanin yan duvarlari ise yolda geçen arabalarin üzerine devrildi. Otomobil sürücüsü kazadan sans eseri yara almadan kurtuldu. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik seridi çekerken, itfaiye ekipleri de inceleme yapti. Çatisi çöken binada bir kisinin yasadigi ancak olay sirasinda evde olmadigi ögrenildi. Çatinin çökmesi esnasinda sokakta kimsenin olmamasi ise olasi bir faciayi önledi.

“Arabayi vurdum sandim, baktim ki yukaridan parçalar düsmüs”

Çatinin çöktügü araç içerisinde bulunan otopark görevlisi Ercan Akyüz, "Ben arabayla çikarken bir çitirti sesi geldi. Ne oldugunu anlayamadim, arabayi vurdum zannettim. Daha sonra bir baktim ki yukaridan çatidan bir seyler düstü. Arabanin içi bembeyaz oldu. O anda arabadan attim kendimi. Binada 1 kisi yasiyordu ama baska bir yerdeymis. Ben de bir sey yok çok sükür " dedi.

Ekiplerin olay yerindeki çalismasi sürüyor.
Kaynak: İHA