Türk Polis Teskilatinin 177'Inci Kurulus Yili

Ardahan Il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Türk polis teskilatinin 177’inci kurulus yil dönümü nedeniyle, Gazi Atalay Ürker Anaokulunu ziyaret etti.

Türk Polis Teskilatinin 177'Inci Kurulus Yili
Anaokulu ögrencilerine çesitli hediyeler veren Il Emniyet Müdürü Hayal ve polisler, minik ögrencilere kendileri için tehlikeli olabilecek davranislar ve bu tür durumlarla karsilastiklarinda polisten nasil yardim isteyeceklerini anlatti.

Ögrenci ve ögretmenlere genel güvenlik kurallari hakkinda bilgi veren Hayal, ’’Bugünkü ziyaretimizde minik ögrencilerimize polislik meslegini tanitarak, herhangi bir tehlike, olumsuzluk ve tehdit karsisinda 112 acil durum hattini aramalari gerektigini anlattik. Ögrencilerimizin evde yalniz kaldiklarinda yabanci birisine kapiyi açmamalarini, yanlarina tanimadiklari bir kisi geldiginde onlarla konusmamalari gerektigini söyledik. Ögrencilerimize özellikle araç içinde yalniz kaldiklarinda panige kapilmadan yapmalari gerekenler konusunda da bilgi verdik’’ dedi.

Il Emniyet Müdürü Hayal ve Polisler, anaokulu ögrencileri ile hatira fotografi çektirerek onlara çesitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA