Karaköprü'de Yüzme Havuzu Açilisa Hazirlaniyor

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandirdigi yari olimpik kapali yüzme havuzu tamamlanarak hizmete sunulmak üzere açilisa hazirlaniyor

Karaköprü'de Yüzme Havuzu Açilisa Hazirlaniyor
Karaköprü Belediyesi önemli bir hizmeti daha ilçeye kazandiriyor. Vatandaslarin talebi üzerine Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin girisimleriyle ilçeye kazandirilan yari olimpik kapali yüzme havuzunda insaat çalismalari tamamlanirken, önümüzdeki günlerde yapilacak törenle hizmete açilacak. Dogukent Mahallesinde 6 bin metrekare alanda yapilan havuzun iç kismi tamamen biterken, havuz disindaki yesil alan ve çevre düzenlenmesi çalismalarinin da büyük oranda bittigi ögrenildi. Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, çok güzel bir hizmeti daha ilçeye kazandiracak olmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade ederken, önümüzdeki günlerde yapilacak olan açilis töreniyle birlikte yari olimpik kapali havuzun vatandaslara hizmet vermeye baslayacagini kaydetti.

Baydilli, “Güzel bir projeyi daha tamamlamanin gururunu yasiyoruz. Bu sadece bir havuz degil yesil alaniyla, fitness alaniyla, dinlenme kamelyalariyla birlikte Dogukent Mahallemizdeki vatandaslarimiz için ayrica bir yasam alani da olacaktir. Kapali havuzu ve yesil alaniyla güzel bir tesis yaptigimiza ve vatandaslarimizin da bu hizmete tam not verecegine inaniyorum. Ilçemize ve Dogukent Mahallemize hayirli, ugurlu olsun” diye konustu.

Dogukent Mahallesinde bulunan yari olimpik kapali yüzme havuzu bin metrekaresi kapali, 5 bin metrekaresi de açik olmak üzere 6 bin metrekare üzerinde yapilacak.
Kaynak: İHA