Selçuklu Belediyesi Asfalt Sezonunu Açti

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediyesi, 2022 yili sezonunun ilk asfalt serimini Yazir Mahallesi Sultan Caddesi üzerinde gerçeklestirildi.

Selçuklu Belediyesi Asfalt Sezonunu Açti
Sehirlesme anlaminda büyük çalismalara imza atan Selçuklu Belediyesi artan nüfus ve konut sayisina paralel olarak fiziki belediyecilik çalismalarina da ara vermeden devam ediyor. Altyapi hizmetlerinde ihtiyaç olan noktalarda hizli çözümler üreten Selçuklu Belediyesi Yazir Mahallesi Sultan Caddesinde altyapi çalismalarindan kaynakli bozulmus olan yerlerde sicak asfalt çalismasi yaparak sezonu açmis oldu. Selçuklu’da merkez ya da tasra mahallesi ayrimi yapmadan ihtiyaç olan her noktada hizli çözümler üreten Selçuklu Belediyesi sicak asfalt noktasinda da ciddi çalismalara imza atmaya devam ediyor. Geçtigimiz yil pandemi kaynakli olarak çalismalara geç baslansa da 1 milyon 650 bin metrekare asfaltlama çalismasi yapan Selçuklu Belediyesi 2022 yili sicak asfalt hedefini 750 bin metrekare olarak belirledi.

“Ilçemizin her noktasinda hizmet için variz”

Ilçe sakinleri için modern fiziki altyapiyi olusturmak ve onlarin yasam kalitesine katki saglamak amaciyla çalismalara araliksiz devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Ilçemizin her noktasinda her alanda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Geçtigimiz yil pandemi sebebiyle asfalt çalismalarimiz biraz geç baslasa da 1 milyon 650 bin metrekare gibi rekor bir rakamla tamamladik. Bu rakama ulasmamiza ragmen ekiplerimiz durmadi ihtiyaç dahilinde yine asfalt çalismalarini sürdürdü. 2022 yilinda da belirledigimiz 750 bin metrekare sicak asfalt hedefiyle sezon boyunca hemsehrilerimizin hizmetindeyiz. Yapilan planli ve programli çalismalar ile mevsim kosullarinin iyi gitmesi halinde sezon basinda konulan hedeflerin üzerine çikilacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA