Yesilyurt'ta Yol Hizmetlerine Önem

Tecde Mahallesi’nde gerçeklesen yol yenileme hizmetlerini inceleyen Malatya Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Kis ayindaki asiri yagislardan dolayi yipranan ve bozulan tüm yollarimizi bastan asagiya yenileyerek araç ve yaya trafigindeki kalite standardini artiriyoruz” dedi.

Yesilyurt'ta Yol Hizmetlerine Önem
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Tecde Mahallesi’nde yol yenileme hizmetlerini inceledi. Burada açiklama yapan Baskan Çinar, Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin ilçenin tüm yasam alanlarinda 2022 Yili Yatirim Programina alinan çalismalari aksatmadan sürdürdügünü ifade etti.

Çinar, “Yesilyurt’umuzun bütün bölgelerinde havalarin isinmasiyla birlikte 2022 Yili Yatirim Programina aldigimiz imar yolu açma, yol genisletme, sicak asfalt ve sathi kaplama öncesi alt yapi çalismalari, bakim, onarim ve tadilat çalismalarimiz tüm hiziyla sürmektedir. Kis ayindaki yagislar ve soguk havadan dolayi bozulan ve yipranan yollarimizdaki eksiklikleri gideren ekiplerimiz, hemserilerimize standardi yüksek, güzel ve akici yollarda yolculuk yapma imkâni sunuyorlar” diye konustu.



Kaliteli, güzel ve modern bir yasamin temelinde konforlu, saglikli ve güvenli yollarin oldugunu hatirlatan Çinar, “Pandeminin etkisinin hizla yitirmesi, normal hayat kosullarina dönmemizle birlikte özellikle yaz ayinda ilçemizin tüm bölgelerinde ciddi bir hareketlenme bekliyoruz. Kirsal bölgelerimizde, bag ve bahçe alanlarinda, mesire ve park alanlarimiz ile tarim arazilerimizde ki araç yogunlugunu hesap ederek yollarimizin kaliteli ve akici olmasi için simdiden gereken tedbirleri aliyoruz, var olan eksiklikleri gideriyoruz. Yurt içi ve yurt disindan kentimize gelecek olan misafirlerimizi en güzel sekilde agirlamak, güzel yollarda yolculuk etmelerine imkân tanimak için de için yollarimizin kalite standardini artirmaktayiz. Eksikleri giderilen yollarimizi tam kaplamali finisherli sicak asfalt ile bulusturup modern bir görüntüye ulastiriyoruz. Belirledigimiz plan ve program çerçevesinde 82 mahallemizin tamamindaki ulasim agindaki eksiklikleri kalici, güçlü ve nitelikli yatirimlarimizla giderip, yollarimizin daha güvenli ve daha saglikli olmasini saglayacagiz. Asfalt dönemimizdeki her günümüzü dolu dolu geçirip, bir günümüzü bile bos geçirmeden 7/24 ulasim agimizin standardini yükseltmek adina sahada olacagiz, ekiplerimiz bir nevi ari gibi çalisacaklar. Hizli, kaliteli ve güvenli bir ulasim için var gücümüzle çalisiyoruz. Ramazan ayi ve sicak havaya ragmen özverili bir sekilde vatandaslarimiza hizmet eden tüm mesai arkadaslarimizi tebrik ediyorum ve iyi çalismalar diliyorum” seklinde konustu.

Tecde Mahallesi sakinleri de mahalleye yapilan yatirimlardan dolayi Çinar’a tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA