AK Parti'li Baybatur'dan CHP'li Özel'e Tepki

Muhtirasinda 17-25 hukuk darbesinde ve 15 Temmuz darbe girisiminde bu millet vatanini, bayragini, devletini ve cumhurbaskanini kimseye vermedi. Yiyen varsa, gönlü yeten varsa Manisa burada buyursun alsin Cumhurbaskanimizi. Kolaysa gelin buyurun" dedi.

AK Parti'li Baybatur'dan CHP'li Özel'e Tepki
AK Parti Manisa Il Teskilati tarihi Kursunlu Han’da düzenledigi iftar programinda bir araya geldi. AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli tarafindan davetliler kapida karsilanirken iftara AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP’li Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, MHP Manisa Il Baskani Murat Öner, AK Parti ve MHP’li belediye baskanlari, kadin kollari, gençlik kollari ve çok sayida partili katildi.

Iftarlarin açildigi programda konusmasi yapan AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli AK Parti ve MHP olarak çiktiklari Cumhur Ittifaki yolunda yine milletin destegiyle yeni zaferler kazanacaklarini söyledi.



AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise yaptigi konusmasinda CHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’i hedef aldi.

"Gözlerinden ve agzindan ates fiskiriyor"

Gezi davasinin ardindan söylemleriyle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i hedef alan CHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’i sert bir dille elestiren Baybatur, "Bir haftadan beri ülkemizde yasananlari görüyoruz. Bir Manisali olarak bir Manisa milletvekili olarak televizyonlardaki haberleri üzüntüyle takip ediyoruz. Bakiyor ve görüyoruz ki yine Manisa’nin bir milletvekili ne yazik ki Grup Baskanvekilligi yapan yani burada MHP’nin Grup Baskanvekili var hani adam görmek istiyorsak burada bir örnegi var. Onu anlatmak için ifade ediyorum. Çikiyor televizyona Sayin Cumhurbaskanimizla alakali agiza alinmayacak sekilde agir hakaretler, gözlerinden agzindan adeta ates fiskirircasina kin ve nefret içerisinde konusmalar gerçeklestirdi. Öncelikle sunu söyleyeyim bir Manisali olarak, utandim ve üzüldüm. Bir Manisaliya böylesi agir ifadeler yakismaz. Biz bir gelenek içinde yetismis milletvekilleri ve Manisa’nin evlatlariyiz. Manisa tarihi ve geçmisiyle önemli dersler veren bir sehir. Ne yazik ki Gezi’den baslayan 27 Nisan e-Muhtirasiyla devam eden devaminda 17-25 ile ve 15 Temmuz ile sirayet eden bir dönem yasadik. Gezi’de yasananlari hepimiz biliyoruz bu ülkeyi ve bu hükümeti devirmek için hayasizca saldirilar gerçeklestirildi.

Buradan hep birlikte sesleniyoruz. Gezi Parkinda 27 Nisan e-Muhtirasinda 17-25 hukuk darbesinde ve 15 Temmuz darbe girisiminde bu millet vatanini, bayragini, devletini ve cumhurbaskanini kimseye vermedi. Yiyen varsa, gönlü yeten varsa Manisa burada buyursun alsin Cumhurbaskanimizi. Kolaysa gelin buyurun. Biz buradayiz. Cumhur ittifaki olarak 81 ilde tüm ilçelerde hamdolsun iftarlarda, degisik programlarda bir araya geliyoruz. Bu ülkeyi, bu vatani, bu devleti, bu bayragi, cumhurbaskanimizi, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’yi, ülkülerimizi, sevdamizi kimseye yar etmeyecegiz. Eger buna göz diken varsa iste Manisa burada biz buradayiz, buyursun gelsin. Bu kadar açik ve net konusuyorum. Böylesi konusmalar belki ramazanin ruhuna uygun degil ama yumusak basliyiz diye uysal koyun degiliz. Ramazanin ruhuna uygun sekilde hareket ediyoruz, nezaket gösteriyoruz, muhabbet gösteriyoruz ama birleri bu muhabbetimizi acziyet olarak algilamasin. Bizler burada tüm teskilatimizla Manisalilarla dimdik ayaktayiz" dedi.



"Bu kadrolara inanmaya devam edelim"

Yasanan sikintilarin farkinda olduklarini ve bunu yine çözecek olanin Cumhur Ittifaki oldugunu kaydeden Baybatur konusmasini söyle tamamladi:

"Önümüzdeki seçimlere dogru giderken ülkemizde sikintilar oldugunu biliyoruz. Cumhurbaskanimiz bunu her seferinde en üst seviyede bunu ifade ediyor. Bunu çözecek yine Cumhur Ittifakidir. Diger karsi tarafta yuvarlak masa diye ifade edilen 6 tanemi 6 arti bir mi aslinda 7 tane de. Bakmayin bir tanesini sakliyorlar. Bizler bu sebekeye karsi 2023’te de yine insallah Manisa’da yine zafer elde edecegiz. Yetmeyecek 2024’te yine Cumhur ittifaki olarak zafer bizim olacak. Yeter ki cumhurbaskanimiza ve bu kadrolara inanmaya devam edelim. Tekrar Ramazaniniz mübarek olsun, bayraminiz mübarek olsun. Allah sizi bizden bizi sizden bizi birbirimizden ayirmasin diyorum."
Kaynak: İHA