Osmaniye'de Günde 3 Bin Kisiye Sicak Yemek

Osmaniye Belediyesi, Ramazan ayi boyunca 3 bin ihtiyaç sahibi vatandasa sicak yemek ikraminda bulunuyor. Pisirilen yemekler özenle paketlenerek daha önceden belirlenen ailelerin evlerine teslim ediliyor.

Osmaniye'de Günde 3 Bin Kisiye Sicak Yemek
Osmaniye Belediyesi, Ramazan ayinda ihtiyaç sahibi aileleri unutmadi. Dev kazanlarda özenle hazirlanan çesit çesit sicak yemekler özel olarak tasarlanan kaplarda ihtiyaç sahibi ailelere ikram ediliyor. Hazirlanan yemekler paketlenerek kurulan ekiple iftar öncesinde Osmaniye’nin dört bir yanindaki ailelere ulastiriliyor. Yaklasik 3 bin kisiye servis edilen yemeklerin iftar öncesi sicak olarak servis edilmesine özen gösteriliyor.

Belediye Baskani Kadir Kara, “Gönüllerimizi, sofralarimizi paylasiyoruz. Ihtiyaç sahibi hemserilerimize iftar öncesi sicak yemek ikraminda bulunuyoruz. Bir nebze de olsun onlara bu mübarek ayda sofralarina katkida bulunmaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle Osmaniyeli hemserilerimin mübarek Ramazani ayini tebrik ediyor, bütün hemserilerime en kalbi muhabbetlerimi, sevgi ve saygilarimi iletiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA