Basaksehir Ramazan Etkinliklerine Yogun Ilgi

Basaksehir Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine ilçe sakinleri yogun ilgi gösterdi. Basaksehir Kent Meydani’ndaki etkinliklere ailesiyle birlikte katilan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Ramazan ayinin rahmet ve bereketini komsularimizla birlikte paylasacagiz” dedi.

Basaksehir Ramazan Etkinliklerine Yogun Ilgi
Basaksehir Belediyesi, covid-19 salgini nedeniyle iki yil boyunca dijital ortamda gerçeklestirdigi ramazan etkinliklerini bu sene Basaksehir Kent Meydani’na tasidi. Ramazan ayi boyunca birbirinden güzel programlara ev sahipligi yapacak meydanda kitap fuari ve Mustafa Demirci’nin ilahi dinletisine Basaksehirliler yogun ilgi gösterdi.

Baskan Kartoglu ailesiyle birlikte geldi

Basaksehir Kent Meydani’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerine Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, esi Kübra Kartoglu, çocuklari Yusuf ve Beren ile birlikte katildi.

56 yayinevinin yer aldigi kitap fuarini ziyaret eden Baskan Kartoglu, Basaksehirlilerle tek tek konusarak etkinlik hakkindaki görüslerini dinledi. Yogun katilimin oldugu kitap fuarinda stantlari gezen Baskan Kartoglu, daha sonra ailesiyle birlikte Mustafa Demirci’nin ilahi dinletisine katildi.



“Ramazanin rahmetini ve bereketini birlikte paylasacagiz”

Ramazan ayinin birlik ve kardeslik ayi oldugunu ifade eden Baskan Kartoglu, “Ramazanin rahmetini ve bereketini komsularimizla birlikte paylasacagiz. Kitap fuarimiza, birbirinden degerli isimleri konuk alacagimiz programlarimiza tüm komsularimi davet ediyorum” seklinde konustu.



Iki Afrikali yan yana

Mutlulugun sesi Radyo Basaksehir de Basaksehir Kent Meydani’ndaki yerini aldi. Her ramazan geleneksel hale gelen Radyo Sokagi’nin ilk konugu Afrikali Ali ve fenomen Alfa oldu. Iki Afrikali’nin yayinina Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu da katildi.

Yayinin ardindan Baskan Kartoglu Afrikali Ali ve fenomen ALFA ile birlikte etkinlik alaninda yer alan Basaksehir’in 5 yildizli akademilerin bulundugu standa geldi. Basaksehirliler, akademilerin bulundugu standa yogun ilgi gösterdi.
Kaynak: İHA