Mardian Mall'da Bayram Alisverisleri Basladi

Mardin ve bölgenin alisveris ve sosyal yasam merkezi haline gelen Mardian Mall’da bayram alisverisi basladi.

Mardian Mall'da Bayram Alisverisleri Basladi
Mardian Mall’da bayram alisverisi basladi.

Sevdikleri ve kendileri için bayram alisverisi yapmak isteyen ziyaretçiler ayrica uzun alisveris saatlerinden de faydalanabiliyor. 26-29 Nisan tarihleri arasi 23.00’ e kadar devam edecek olan alisveris keyfi 30 Nisan ve 1 Mayis tarihlerinde gece 24.00’e kadar sürecegi bildirildi.

Bayramin ilk günü 13.00- 22.00 saatleri arasinda hizmet verecek olan Mardian Mall bayramin diger günlerinde saat 10.00’da açilip 22.00’de kapanacak. AVM’de misafirler bayramda böylelikle hem uzun alisveris saatlerinin keyfini çikaracak, hem de kampanyalardan yararlanarak ev kazanma sanslarini arttirmaya devam edecek.

Mardian Mall AVM Müdürü Mahmut Yildizhan, yeni dönemde AVM magazalari fiziki ve online alisverisin birlestigi noktalara dönüsecegi kanaatinde oldugunu söyledi.

Tüm olumsuzluklara ragmen 2022 yilinin ilk çeyregi, sektör açisindan oldukça verimli geçtigini belirten Yildizhan, “Hizli toparlanmalarin oldugunu görüyoruz. Mart ayi itibariyle sinemalarin yerli ve yabanci filmlerle hareketlendigi, insanlarin sadece alisveris yapmak için degil, ayni zamanda sosyallesmek, kültürel faaliyetlerde bulunmak ve iyi zaman geçirmek için tekrar alisveris merkezlerine gittigi bir dönem içerisindeyiz. Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte AVM olarak etkinliklerimizi aksam saatlerine çektik iftar sonrasi meddah gösterileri, skeçler, orta oyunlari, Hacivat-Karagöz perde oyunlari ile Ramazan ayinin manevi coskusunu misafirlerimiz ile birlikte yasatmaya çalisiyoruz. Ramazan bayraminin yaklasmasiyla birlikte alisverisin ölçümlenmesinde kullandigimiz parametrelerin verilerine göre de ziyaretçilerimizin üzerindeki olumsuz havanin dagildigini ve alisveris arzusunun arttigini söyleyebiliriz” dedi.

Kaynak: İHA