Denizli'de Aranan 90 Süpheli Tutuklandi

Denizli’de gerçeklestirilen ev, is yeri ve apart denetimlerinde 358 farkli adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 52 bin 343 kisi sorgulanirken aranmasi olan 100 sahis tutuklandi.

Denizli'de Aranan 90 Süpheli Tutuklandi


Denizli’de gerçeklestirilen denetimler 25 ile 29 Nisan 2022 tarihleri arasinda ev, is yeri ve apart denetimlerinde 358 farkli adres kontrol edildi. Denetimlerde 52 bin 343 kisinin GBT, HES kodu ve UYAP sorgulamalari yapildi. Bir kahvehanede yapilan denetimde 2 kisiye kumar oynamaktan 3 bin 638 TL idari para cezasi kesilirken, 1 kisiye ise “Kumar Oynanmasina Yer ve Imkan Saglamak” suçundan adli islem yapildi. Kahvehanenin ruhsatsiz olarak faaliyet gösterdigi tespit edilmesinin ardindan gerekli idari islem uygulandi. Fuhus operasyonunda “Fuhsa Tesvik Aracilik veya Zorlama” suçundan 12 kisiye toplam 14 bin 52 TL idari para cezasi uygulandi.

90 süpheli çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi

Ayrica, il genelinde meydana gelen asayise müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 90 süpheli çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi. Yapilan çalismalar neticesinde, 2 adet tabanca, 2 adet av tüfegi, 4 adet biçak, 1 adet çalinti motosiklet, 1 adet bisiklet, 100 adet bos akü, 2 adet bilgisayar diski, 2 adet güvenlik kamerasi, 2 adet kesici makina, 3 adet saç sekillendirici fön makinesi ve kumar oyunlarinda kullanildigi tespit edilen 5 bin 400 TL para ele geçirildi.

Apart denetimlerinde herhangi bir olumsuzluga rastlanilmadi

Geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapilan kontrol ve denetimler neticesinde 9 ayri adreste bulunan toplam 125 apart dairesi kontrol edildi. Denetimler sonucunda herhangi bir olumsuzluga rastlanilmadi.
Kaynak: İHA