Yenimahalle'de Bayram Temizligi

Yenimahalle Belediyesi, ilçeyi bayrama hazirlamak amaciyla temizlik ve bakim çalismalarini sürdürüyor.

Yenimahalle'de Bayram Temizligi
Yenimahalle Belediyesi, ilçeyi bayrama hazirlamak amaciyla baslattigi temizlik ve bakim çalismalarini sürdürüyor. Yenimahalle’deki cami ve mescitler Ramazan Bayrami öncesinde tek tek elden geçiyor. Yenimahalle Belediyesi ekipleri bölgede periyodik olarak gerçeklestirilen çalismalara bayram öncesinde hiz vererek vatandaslarin rahat bir bayram geçirebilmesi için titizlikle çalisiyor.

Belediye ekipleri, ilçedeki toplam 240 caminin halilarini süpürüp kuru temizlemesini yapti. Ayrica camiler haserelere karsi ilaçlandi. Titizlikle temizlik yapan ekipler, camilerin güzel kokmasi için gül suyu sikmayi da unutmadi.

Yenimahalleli hizmetlerden memnun

Belediye ekiplerinin çalisma temposu vatandaslarin da takdirini topluyor. Yapilan çalismalarla ilgili memnuniyetlerini dile getiren vatandas, “Baskanimizin ve ekibinin hizmetlerinden memnunuz. Yenimahalle Belediyesi’nin camilerimizde ve mezarliklarda yillardir yaptigi temizlik çalismasindan dolayi kendilerine tesekkür ediyoruz. Yalnizca camilerimizde degil, okullarimizda, cadde ve sokaklarimizda yapilan çalismalar da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” diye konustu.



Bayram Yenimahalle’de güzel

Bayram hazirliklarini yakindan takip eden Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Göreve geldigimiz günden itibaren cami ve mescitlerimizin bakim, onarim ve temizlik çalismalarini belirli periyotlarla yaptik. Ramazan Ayi boyunca temizlik çalismalarimizi artirdik. Simdi de bayram öncesi Yenimahalle’de genis bir bayram temizligi çalismasi yürütüyoruz. Simdiden tüm vatandaslarimizin Ramazan Bayramini kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA