Polis Komsusuna Baltayla Iste Böyle Saldirdi

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde gürültü sebebiyle daha önce tartisma yasadigi polis komsusuna baltayla saldirdi. Polis memuru bacagindan yaralanirken o anlar cep telefonu kamerasiyla kayda alindi. Konuya iliskin gözaltina alinan saldirgan ise çikarildigi mahkemece adli kontrolle serbest birakildi.

Polis Komsusuna Baltayla Iste Böyle Saldirdi
Olay, Serdivan ilçesi Yazlik Mahallesi Sifa Sokak üzerinde bulunan apartmanda meydana geldi. Iddiaya göre, apartmanin zemin katinda oturan polis memuru M.A.G., bahçede bulunan banklarda gürültü yapildigi gerekçesiyle komsulari A.A. ile daha önce tartisma yasadi. Taraflarin tekrardan bahçede karsilasmasi neticesinde bir kez daha tartisma çikti. Daha sonrasinda M.A.G.’ye küfürler yagdiran Ayhan A., elindeki baltayla saldirdi. Yasanan saldiri neticesinde A.A., yere düsen M.A.G.’yi bacagindan yaraladi. Vatandaslarin engellemesi sonrasinda durum saglik ve polis ekiplerine bildirildi.

Yarali polis memuru hastanede tedavi altina alinirken saldirgan komsu polis ekiplerince gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen saldirgan komsu adli kontrolle serbest birakildi.
Kaynak: İHA