Bayram Öncesi Alisverisin Adresi Ceylan Karavil Park AVM

Güneydogu Anadolu bölgesinin en büyük alisveris ve sosyal yasam merkezi haline gelen Ceylan Karavil Park AVM’de bayram öncesi hareketlilik basladi.

Bayram Öncesi Alisverisin Adresi Ceylan Karavil Park AVM
Güneydogu Anadolu bölgesinin en büyük alisveris ve sosyal yasam merkezi olarak 2014 yilinda Karavil Grup ve Ceylan Grup ortakliginda kapilarini açan kiralama ve yönetimi ENS Danismanlik tarafindan yapilan Ceylan Karavil Park AVM, Ramazan bayrami öncesi renkli görüntülere sahne oluyor.

Bayram öncesi indirimlerin ve kampanyalarin magaza vitrinlerini süsledigi AVM’de alisveris yapmak isteyenleri birçok seçenek bekliyor. Ramazan ayi boyunca kapanis saatini 23.00’e kadar uzatan AVM yönetimi, arefe günü dahil Ramazan ayinin son 3 günü ise kapilarini 00:00’a kadar açik tutacagini bildirdi. Bayramin ilk günü ise 14.00- 22.00 saatleri arasinda, bayramin diger günlerinde ise 10.00 - 22.00 saatleri arasinda hizmet vermeye devam edecek.

Öte yandan AVM’de 29 Nisan Cuma günü Semazen gösterisine ev sahipligi yapacak. 30 Nisan Cumartesi günü ise çocuklara yönelik Karagöz-Hacivat gösterisi ile bayram öncesi keyifli dakikalar yasatacak. Son iftar öncesi yetiskinlere de fasil etkinligi düzenlenecek.
Kaynak: İHA