Baskan Yilmaz'dan Gençlere Kaykay Parki

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’dan gençlere 19 Mayis hediyesi verdi. Gençleri, aksiyon ve adrenalinle bulusturacak olan, kaykay ve paten tutkunlarinin heyecanla tamamlanmasini bekledigi, en ince ayrintisina kadar düsünülen kaykay parki açiliyor.

Baskan Yilmaz'dan Gençlere Kaykay Parki
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, gençlere verdigi sözü yerine getirdi. Baskan Yilmaz’in talimatlariyla Büyüksehir tarafindan Avlu Yasam Merkezi’nde bin 944 metrekare alan üzerine insa edilen, çesitli eglenceli rampa ve engellerin bulundugu Skate Park, kaykay ve paten meraklilarinin ugrak yeri haline gelecek. Gençlerin özgürce eglenmeleri ve spor yapmalari için her detayi düsünülerek hazirlanan park tamamlanmak üzere. Peyzaj ve aydinlatma çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan Skate Park, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda açilacak.

bin 944 metrekare alana kuruldu

Peyzaj ve aydinlatma çalismalarinin yapilarak gençlerin hizmetine sunulacak olan Skate Park ile ilgili açiklama yapan Büyüksehir Belediyesi Kent Estetigi Dairesi Baskanligi’ndan Peyzaj Mimari Semra Akçaer, “Kaykay pisti bin 944 metrekare alan üzerinde kurulu. Alan, havuz ve street dedigimiz iki bölümden olusuyor. Çocuk ve genç, amatör ve profesyonel kisacasi kaykay yapacak herkesin ihtiyaç ve beklentilerini rahatlikla karsilayabilecek bir planlama yapildi” açiklamasinda bulundu.

Ailelerin çocuklariyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri her türlü alt yapiyi hazirladiklarini belirten Peyzaj Mimari Semra Akçaer, “Havuz, rampa ve merdivenli kaykay alanlarinin bulundugu parkta imalatlarimiz tamamlanmis durumda, peyzaj ve aydinlatma çalismalarini da en kisa süre içerisinde tamamlayacagiz. Burada ayrica gençlerimizin gösterilerini yaparken rahatlikla kayabilmeleri ve enerjilerini yüksek tutabilmeleri için bluetoothlu baglanti sistemlerini hazir hale getirdik. Gençlerimizin özgürce eglenmeleri, gönüllerince spor yapmalari için güzel bir alan olusturduk” dedi.

Kaynak: İHA