Balikesir'de Çamlik Ve Avlu Bayrama Hazir

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Çamlik ve Avlu Yasam merkezini, Ramazan Bayrami’ni Balikesir merkezinde geçirecek vatandaslar için hazirladi. Bitki bakimlarindan mevsimlik çiçeklerin dikimine kadar tüm çalismalarin yapildigi yasam alanlari, Balikesirlilere açik havada dinlenme imkani sunacak.

Balikesir'de Çamlik Ve Avlu Bayrama Hazir
Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Balikesirli vatandaslarin Ramazan Bayrami’nda aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirebilmeleri için Çamlik ve Avlu Yasam Merkezi’ndeki ufak tefek eksiklikleri tamamladi. Çim biçme çalismalarindan bitkilendirme çalismalarina, elektrik-su tesisatlarinin onarimindan bank ve oyun gruplarinin bakimlarina kadar tüm eksiklikleri giderildi. Çamlik ve Avlu’ya bayram süresince Balikesir Toplu Tasima (BTT) otobüsleri ile ulasim ücretsiz olarak saglanacak. Ramazan Ayi süresince ilçe ilçe gezerek esnafindan ev hanimina kadar birçok kisi ile temas eden Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, gün içerisinde de belediyenin rutin çalismalarini yerinde denetlemeye devam ediyor. Parklardaki, oyun alanlarinda eksik ve kirik oyun gruplarinin kalmamasi için ilgili müdürlükleri uyaran Baskan Yilmaz, bayram süresince belediye saha birimlerinin de teyakkuzda olacagini söyledi.



Birçok vatandas Ramazan Bayrami tatilini il disi ve Körfez bölgesinde degerlendirmek için yola çikmaya hazirlanirken, Balikesir merkezde kalacak vatandaslar için ise en iyi alternatifler yine Çamlik ve Avlu Yasam Merkezi olacak. Özellikle hafta sonlari ve tatil günlerinde binlerce vatandasi agirlayan Balikesir Büyüksehir Belediyesi, parklarda bakim-onarim çalismalarini da tamamladi. Bitki bakimlarindan mevsimlik çiçeklerin dikimine ve park içi tüm onarimlara kadar çalismalarin yapildigi parklar, Balikesirlilere açik havada dinlenme imkani sunacak. Avlu Yasam Merkezi’ndeki kanal, BASKI tarafindan temizlenerek bayrama kadar su ile doldurulmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA