Hirsizlik Süphelisini Kovalayan Bekçinin Bacagi Demire Saplandi

Aydin’in Kusadasi ilçesinde bir ikamete hirsiz girdigi ihbari üzerine hareket geçen çarsi ve mahalle bekçileri ile hirsizlik süphelileri arasinda yasanan kovalamacada bir bekçinin bacagi demir kapinin demirlerine saplandi.

Hirsizlik Süphelisini Kovalayan Bekçinin Bacagi Demire Saplandi


Olay, Cumhuriyet Mahallesi Devrim sokak üzerinde saat 23.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokaktaki bir ikamette hirsizlarin oldugu ihbarini alan ekipler harekete geçti. Çarsi ve mahalle bekçilerinin geldigini gören hirsizlik süphelileri sokak üzerinde bir anda kaçmaya basladi.

Yasanan kovalamaca sonucu bir süpheli ekipler tarafindan kiskivrak yakalandi. Diger süphelinin de pesine düsen bekçiler, süphelinin demir kapi üzerinden kaçtigini fark etti. Hirsizlik süphelisini yakalamak için demir kapi üzerinden geçmeye çalisan S.Y. isimli bekçi ayaginin kaymasi sonucu bacagi demir kapiya saplandi. Yasanan olay sonrasi bölgeye çok sayida polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Bacagindan yaralanan bekçi, ambulansla Kusadasi Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alinirken, ekipler de kaçan diger hirsizlik süphelisini yakalamak için bölgede genis çapli çalisma baslatti.
Kaynak: İHA