Kadin Emegi Merkezi Üretimleri Incelendi

DÜZCE – Düzce Valiligi tarafindan hizmete alinan Kadin Emegi Merkezinde üretimler araliksiz bir sekilde devam ederken, il özel idaresi de merkezi gelistirme çalismalarini sürdürüyor.

Kadin Emegi Merkezi Üretimleri Incelendi
Vali Cevdet Atay’in girisimleri ile Fevzi Çakmak Mahallesi’nde deprem zamani yapilan isyerlerine Kadin Emegi Merkezi kurulmasi kararlastirildi. 1 aylik çalismanin ardindan Kadin Emegi Merkezi, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun katilimi ile hizmete açildi. Merkezde kadinlar üretim yaptiklari ürünlerin satislari ile ev ekonomisine destek vermeye baslayinca merkezin daha da gelistirilmesi için kollar sivandi.

Vali Atay, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Tuncay Sahin’in girisimleri ile merkezde bir çok yenilikler hayata geçirildi. Merkez de ayrica kadinlarin daha iyi bir ortamda bulunmasi içinde çesitli is yerleri hizmete alindi. Çocuk oyun alanlarinda, kültür sanat etkinliklerinin yapilacagi alanlara kadar bir çok degisiklik yapilan merkezi Vali Cevdet Atay ve beraberinde ki heyet ziyaret etti. Burada yürütülen egitim faaliyetleri ve kadin kooperatiflerinin genel durumu ve üretilen ürünler hakkinda bilgiler alan Atay, isletmelerde bulunan kadin çalisanlara da kolayliklar diledi.
Kaynak: İHA