Yukaritasçili Ögrencileri 'Göldagi' E-Dergisini Çikardi

Zonguldak’in Çaycuma ilçesi Yukaritasçili Ilkokulu ve Ortaokulu, ögrencileri ile ortak bir ürün olusturmak, onlari arastirmaya ve üretmeye tesvik etmek amaciyla okulda e dergi çalismalarina basladi.

Yukaritasçili Ögrencileri 'Göldagi' E-Dergisini Çikardi
Okul yönetici ve ögrencileri ile birlikte Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Bas’i makaminda ziyaret ettiler. Ilk çikardiklari "Göldagi -Ramazan Sayisi" e dergi örnegini Müdür Bas’a takdim edildi.

Yukaritasçili Ilkokulu Okul Müdürü Mustafa Aydin, okulda e dergi çalismalari hakkinda sunlari söyledi;" 21.Yüzyilin ve gelecegin becerileri ile donanmis, geçmisine ve kültürüne sahip çikan, bilime sevdali, çevresine duyarli ve ahlakli bireyler yetistirmek olan vizyonumuz dogrultusunda, geçmisten günümüze birçok kültürel ögeyi içerisinde barindiran temalar ile e dergi çalismalarimiza basladik" açiklamalarinda bulundu.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Bas, “Içinde kültürümüz, degerlerimiz ve ögrencilerimizin emegi olan basarili dergi çalismalarindan dolayi okul yönetici ve ögretmenlerini tebrik ederim, ögrencilere çalismalarinda basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA