Mersin Büyüksehir Belediyesinin 43. Halk Ekmek Büfesi Karaduvar'da Açildi

EK Halk Ekmek büfelerinin 43’üncüsünü merkez Akdeniz ilçesi Karaduvar Mahallesi Isa Öner Bulvarinda açti. MER-EK Halk Ekmek Fabrikasi Sorumlusu Hamza Önder, “Vatandaslarimiz bu hizmetten memnunlar ve bu memnuniyeti daha da ileriye götürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Mersin Büyüksehir Belediyesinin 43. Halk Ekmek Büfesi Karaduvar'da Açildi
Saglikli ve hijyenik kosullarda üretilen ekmeklerin uygun fiyatlarla satisa sunuldugu İçel Büyüksehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek büfelerinin sayisi gün geçtikçe artiyor. Daha çok vatandasa ulasmayi amaçlayan Büyüksehir Belediyesi, Karaduvar Mahallesi Isa Öner Bulvarinda bir Halk Ekmek büfesi daha açti.

Karaduvar Mahallesinde yasayan vatandaslar, Isa Öner Bulvarina Halk Ekmek büfesi açilmadan önce uzun yol yürüyerek, MER-EK Halk Ekmek Fabrikasindan ekmek alabiliyorlardi. Karaduvar sakinleri, açilan büfe sayesinde artik daha kolay sekilde ucuz ekmege ulasabilecek.

“Vatandaslarimiz bu hizmetten memnunlar”

MER-EK Halk Ekmek Fabrikasi Sorumlusu Hamza Önder, “Vatandaslarimizin yogun talebi üzerine, zorlu ekonomik kosullar yasanan bu süreçte İçel Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimizin yaninda olmaya çalisiyoruz. Vatandaslarimiz bu hizmetten memnunlar ve bu memnuniyeti daha da ileriye götürmeyi hedefliyoruz” diye konustu.

Vatandaslarin daha önce Karaduvar Mahallesinden Halk Ekmek Fabrikasina kadar yürüyerek ekmek aldiklarini belirten Önder, “Biz de kat ettikleri o yol mesafesini ortadan kaldirmak adina Karaduvar Cumhuriyet Parkinin önüne 43’üncü ekmek satis noktamizi koymus bulunmaktayiz. 200 gramlik somun ekmegimizi 1,5 liradan, 300 gramlik Ramazan pidesini de 2,5 liradan satiyoruz. Vatandaslarimiz hizmeti aldikça, hizmet edildigini gördükçe bu bize onur verici bir duygu yasatiyor” ifadelerini kullandi.

“Buranin halkinin geçim kaynaklari kisitli oldugu için bu ekmege siddetle ihtiyaci var”

Vatandaslardan Yahya Turhan da “Buraya Halk Ekmek büfesi açilmasi zaruriydi. Buranin halkinin geçim kaynaklari kisitli oldugu için bu ekmege siddetle ihtiyaçlari var. Bir de her evin nüfusu yogun, en az 4 kisilik aile. Ortalamaya vurdugunuzda günde en az 10-15 lira ekonomilerine katki saglamis oluyorlar. Bu noktada verdikleri hizmetten dolayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Vahap Seçer’e tesekkür ederim. Çok yerinde bir karar olarak görüyorum” dedi.

Kaynak: İHA