Istanbul'da Biçakli Taksici Dehseti Açiklamasi 'Seni Biçaklarim' Diyerek Çifti Kovaladi

Çaglayan’da biçakli bir taksici, yolculuk ücretini ödemediklerini iddia ettigi yabanci uyruklu çifti önce araçtan çikartti ardindan da “seni biçaklarim” diyerek üzerlerine yürüdü. Çifte agir küfürler ederek tehditler de savuran taksiciyi vatandaslar güçlükle sakinlestirdi. Korku dolu anlar kameralara yansirken, taraflar birbirinden sikayetçi olmadi.

Istanbul'da Biçakli Taksici Dehseti Açiklamasi 'Seni Biçaklarim' Diyerek Çifti Kovaladi
Olay, önceki gün saat 23.30 siralarinda Kagithane Çaglayan’da meydana geldi. Iddiaya göre yabanci uyruklu çifti aldiktan sonra seyreden 34 TJE 80 plakali ticari taksinin sürücüsü cadde üzerinde durdu. Taksici ile ücret konusunda anlasmazlik yasadigi çift arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine taksici, çifti araçtan indirdi.

“Seni biçaklarim” diyerek üzerlerine yürüdü

Devam eden kavgada çift uzaklasirken, taksici agir küfürler ederek “seni biçaklarim” diye tehditler savurdu. Öfkeden deliye dönen taksici, araçtan aldigi biçakla bu kez de çiftin arkasindan üzerlerine yürüdü. Çiftin arkasindan küfürler savurmaya devam eden biçakli taksiciyi, yanina yaklasamayan vatandaslar güçlükle sakinlestirdi.

Birbirlerinden sikayetçi olmadilar

Elinde biçakla bir süre daha dolasan taksici ardindan aracina binerek uzaklasti. Yabanci uyruklu çift ise korkuyla olay yerinden ayrildi. Yasananlar ise cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Öte yandan yasanan olayla ilgili taraflarin birbirlerinden sikayetçi olmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA