Ismet Inönü Sanat Merkezi Bastan Sona Yenileniyor

Kültürpark’taki Ismet Inönü Sanat Merkezi yenileniyor. En yeni akustik, ses, isik ve görüntü sistemleri ile donatilan merkez, Izmir Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrolari basta olmak üzere tiyatro ve konser organizasyonlarina ev sahipligi yapacak.

Ismet Inönü Sanat Merkezi Bastan Sona Yenileniyor
Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in “Izmir’i kültür sanat kenti haline getirme” vizyonu dogrultusunda birçok tiyatro, konser, konferans etkinliginin yapildigi Ismet Inönü Sanat Merkezinde yenileme çalismalari devam ediyor. Merkezi, konserler ve tiyatro gösterilerine uygun hale getirmek için sahne bastan sona elden geçiriliyor. Sanat merkezi en yeni akustik, ses, isik, görüntü ve sahne mekanigi sistemleri ile donatiliyor. Böylelikle basta Izmir Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrolari olmak üzere tiyatro gruplari ve müzik topluluklari daha nitelikli bir salona kavusmus olacak.

Tadilat, bakim ve onarim çalismalari 4 milyon 765 bin liraya mal olacak. Ismet Inönü Sanat Merkezi yenilenen yüzüyle önümüzdeki günlerde sanatseverlerin hizmetine girecek.
Kaynak: İHA