Inönü'de Gönül Sofrasi Asagikuzfindik'ta Kuruldu

Inönü Belediyesi, geleneksel mahalle iftar bulusmalarinin yedincisini Asagikuzfindik Mahallesi’nde düzenledi.

Inönü'de Gönül Sofrasi Asagikuzfindik'ta Kuruldu
Eskisehir’in Inönü ilçesinde belediye baskanligi tarafindan her yil Ramazan ayinin gelmesi ile baslayan geleneksel mahalle iftar programlari, Yukarikuzfindik mahalle sakinlerinin de katilimlari ile devam etti. Inönü Belediyesi Asagikuzfindik Sosyal Tesissilerinde gerçeklestirilen iftar programina Ilçe Kaymakami Rumeysa Sena Kurt, Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt, Belediye Baskan Yardimcisi Serhat Hamamci, Meclis Üyesi Tahsin Çelik, Asagikuzfindik Mahalle Muhtari Ali Özden, kurum amirleri, muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.

Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt, iftar öncesi mahalle sakinleri ile tek tek sohbet ederek, "Ramazan’in maneviyat atmosferinde gönül soframizin yedincisini Asagikuzfindik mahallemizde kurmaktan, sizlerle birlikte olmaktan, sohbet etmekten, ekmegimizi, asimizi paylasmaktan dolayi büyük mutluluk yasiyoruz” ifadelerini kullandi.

Iftar yemegi bulusmasindan memnuniyet duyduklarini belirten Asagikuzfindik Mahallesi, sakinleri Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt ve belediye çalisanlarina tesekkür etti.
Kaynak: İHA