Eski Koca Vahsetinde Ortaya Çikan Görüntüler Dehsete Düsürdü

Afyonkarahisar’da eski esi tarafindan 10’a yakin biçak darbesi ile agir yaralanan genç kadinin kanlar içinde kaldigi ve olayi gerçeklestiren sahsin gözaltina alinma ani cep telefonu kameralarina yansidi. Görenleri dehsete düsüren görüntüye neden olan eski kocanin ise olaydan yaklasik 9 saat önce sosyal medya hesabindan "o k. hakkini veririm bedeli ne olursa olsun" paylasimi yaptigi ortaya çikti.

Eski Koca Vahsetinde Ortaya Çikan Görüntüler Dehsete Düsürdü
Olay, Dazkiri ilçesi Cihat Kora Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Canan T., 1 yil evli kaldigi Hulusi A. ile geçtigimiz aylarda bosandi. Ikili arasinda iddiaya göre, geçtigimiz günlerde dügün takisi meselesi yüzünden tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Hulusi A., eski esi Canan T.’nin kullandigi araci kendi araciyla takip etti. Ardindan Hulusi A., trafikte ilerleyen Canan T.’nin aracina çarpti. Kendisine çarpan kisinin eski kocasi oldugunu fark eden Canan T., is yerine kaçarak pesindeki Hulusi A.’dan kurtulmak istedi.

Genç kadin eli, yüzü ve vücudunun çesitli yerlerinden defalarca biçaklandi

Genç kadinin arkasindan dükkâna giren Hulusi A., eski karisina adeta dehseti yasatti. Canan A.’yi burada eli, yüzü ve vücudunun çesitli yerlerinden defalarca biçaklayan Hulusi A., ardindan genç kadini saçlarindan tutup sürükleyerek sokaga çikardi. Bu sirada çevredeki vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayarak yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye Dazkiri Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli çok sayida polis ekibi ile ambulans sevk edildi.

Genç kadin yaklasik bir hafta uyutulacak

Olay yerine gelen saglik ekipleri, biçaklanan genç kadini ambulans ile Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Polis ekipleri ise olayi gerçeklestiren Hulusi A.’yi suç aleti biçakla yakalayarak gözaltina aldi.

Dün gece sevk edildigi üniversite hastanesinde ameliyata alinan Canan T.’nin ardindan yogun bakimda tedavisine baslandigi ögrenildi. Genç kadinin yaklasik bir hafta uyutulacagi kaydedildi.

Canan T.’ye dehseti yasatan eski kocanin ise emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi belirtildi.

Olay aninin görüntüsü görenleri dehsete düsürdü

Olayin hemen ardindan bir vatandas tarafindan çekilen cep telefonu görüntüsü ise yasanan dehseti gözler önüne serdi. Görüntüde biçaklanan genç kadinin kanlar içinde yerde yattigi ve basinda birkaç kisinin oldugu, ona yardim etmeye çalistigi görülüyor. Olay yerine gelen polis ekiplerinin genç kadini agir yaralayan Hulusi A.’yi kelepçeleyerek gözaltina aldigi anlar da görüntülerde yer aliyor.
Kaynak: İHA