Bu Ramazan'da Da Ihtiyaç Sahiplerine Ulasmaya Devam Ediliyor

Ramazan ayinda geçen yil ihtiyaç sahiplerine iftar yardimlarini ulastiran Eskisehirli gönüllüler, bu yil iki mahalleyi daha projelerine dâhil etti.

Bu Ramazan'da Da Ihtiyaç Sahiplerine Ulasmaya Devam Ediliyor
Muhtarliklar tarafindan tespit edilen gerçek ihtiyaç sahiplerine ulasarak bagisçilarin katkilariyla iftar yemegi dagitan gönüllüler, bu sene Tepebasi’nda bulunan Yesiltepe ve Esentepe Mahallelerini de projelerinin içine aldi.

Bunu bir proje seklinde baslatan gönüllü Oral Büyüksari, "Geçen yil yüzlerce kisinin hem midesine hem kalplerine ulasalim diye basladigimiz bu dayanisma projesi ile binlerce kisiye ulasildi. Bu yil Orta ve Dede Mahalle Muhtarliklari, kendi asevleri ile mahallelerinde 130 ihtiyaç sahibine ulasmaya devam ediyor. Biz de bu yil Tepebasi bölgesinin muhtarliklari da içine alacak sekilde günde 200 kisiye ulasiyoruz. Ramazan’in sonunda ise binlerce insana iftarda ulasmis olacagiz. Ramazan’in ikinci yarisi bagislar devam ederse Tepebasi’ndan 2, Odunpazari’ndan 2 mahalleyi daha projeye katmak istiyoruz. Çogu sehir disinda yasayan hemserilerimiz ve pilot meslektaslarim katki yapti. Sizin de çorbada tuzunuz olsun isteriz. Ramazan bitiminde ayrica bagis yapanlarin ölmüslerine hatimler bagislanacaktir. Allah hayirlarinizi simdiden kabul etsin. Katki yapmak isteyenler ilgili muhtarliklara basvurabilir" diye konustu.

Kaynak: İHA