Baskan Böcek Serik'te STK, Muhtar Ve Vatandaslarla Bulusup Iftar Yapti

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Serik’te bir dizi ziyaret ve toplantilar gerçeklestirdi. Baskan Böcek, tarim ve turizm ilçesi Serik’te yapilmasi gereken ne varsa yapacaklarini söyledi.

Baskan Böcek Serik'te STK, Muhtar Ve Vatandaslarla Bulusup Iftar Yapti
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Serikli vatandaslarla iftar yapti. Baskan Böcek iftar öncesi Serik Belediye Baskani Enver Aputkan’i ziyaret etti.

Aputkan, “Antalya Büyüksehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen maddeyle ilçemizin ihtiyaci olan hastane alanini Serik’e kazandirmis olduk. Maddeyi bekletmeden gündeme alan Baskan Muhittin Böcek’e ilçemize verdigi destek için tesekkür ederim” dedi.

Baskan Aputkan’a ev sahipligi için tesekkür eden Baskan Böcek, tarim ve turizmin bir arada oldugu Serik’in Antalya için son derece önemli ilçelerden biri oldugunu söyledi.



Antalya’nin bütün ilçelerini ziyaret ettigini ve kimseyi ötekilestirmeden yapilmasi gerekenleri hayata geçirdiklerini belirten Baskan Böcek, hem tarim hem de turizm faaliyetlerinin yogun olarak yapildigi Serik’te yapilmasi gereken ne varsa yapacaklarini söyledi.



STK temsilcileri ve muhtarlarla bulustu

Baskan Böcek, Serik Belediyesi Toplanti Salonu’nda ilçede bulunan Sivil Toplum Örgütleri’nin temsilcileri ve Serikli muhtarlarla bir araya geldi. CHP IL Baskani Nuri Cengiz, CHP ve Iyi Parti Serik Ilçe Baskanlari, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari ve Daire Baskanlari ile birlikte Serik’in 66 mahallesinin sorunlarini dinleyen Baskan Böcek, 3 yilda yapilan çalismalari özetledi. Planli, kuralli, kimlikli kent için çalismalarina devam ettiklerini belirten Baskan Böcek, “913 mahalle muhtarimizla 19 ilçemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ulasimdan, çevreye, sagliktan, sosyal hizmetlere, tarimdan, kültüre, alt ve üst yapi olmak üzere çalismalarimiza ayni azim ve kararlilikla devam ediyoruz” dedi.



“Dügün salonunu bitirecegiz”

Serik’te yapimi devam eden Serik Kültür Merkezi ile ilgili bilgi veren Baskan Böcek, ekonomik sikintinin müteahhitlerin çalismalarini etkiledigini söyledi.

Kültür Merkezi ile müteahhitle toplanti yapacaklarini belirten Baskan Böcek, “Pandemi süreci, ardindan yangin, simdi de kriz var. Bazi ilçelerimizde yapacagimiz yerlere müteahhitler ihalelere giremiyor. Ihaleyi almislar. Ancak demir 3 lira iken simdi yüksek fiyat olmasi nedeniyle birakmak istiyor. Biz yine de sirasiyla yapmamiz gerekenleri yapacagiz. Dügün salonunun 3-4 ay içinde müjdesini verecegiz” seklinde konustu.



Talimat verdi

Muhtarlarin yol ve sicak asfaltla ile ilgili taleplerini de dinleyen Baskan Böcek, yakin zamanda gerçeklestirilecek ihale ile asfalt taleplerinin de sirasiyla karsilanacagini söyledi.

Baskan Böcek muhtarlardan gelen talepler üzerine Serik’in 66 mahallesinde bulunan mezarliklarda bakim ve onarim yapilmasini, yürüyüs yolu, tel örgüsü, namaz yeri gibi eksiklerin giderilmesi talimatini verdi.

Iftar yapti

Baskan Böcek, daha sonra CHP Ilçe Baskani Yusuf Dinç ve IYI Parti Ilçe Baskani Kadir Bodur’u ziyaret etti. Serik esnafini da ziyaret edip hayirli isler dileyen Baskan Böcek daha sonra, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaslarla Serik Cumhuriyet Meydani’nda iftar yaparak, Ramazan Ayi’nin hayirlara vesile olmasini diledi. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’in da katildigi iftar yemeginde konusan Baskan Böcek, görev süresinin 3 yilini doldurdugunu geride kalan 2 yilda da vatandasin hizmetinde olmayi, ayni azim ve kararlilikla çalismayi sürdürecegini söyledi.

Kaynak: İHA