Akdeniz Dis Polikliniginin Mersin'deki En Büyük Subesi Yenisehir'de Açiliyor

İçel’de 10. yilini geride birakan Akdeniz Dis Poliklinigi, kentteki en büyük subesini merkez Yenisehir ilçesinde açiyor.

Akdeniz Dis Polikliniginin Mersin'deki En Büyük Subesi Yenisehir'de Açiliyor
İçel’deki en büyük subesi olan Yenisehir subesi, dis cephesinden, iç dekorasyonuna, hekim kadrosundan, kurumsal yapisina kadar büyük bir titizlikle tasarlandi. ’Poliklinik üssü’ olarak adlandirdigi tüm subelerinde Türkiye’deki en ileri poliklinik teknolojisini kullanan Akdeniz Dis Poliklinigi, gerek çalisanlarina rahat bir is ortami sunabilmek, gerekse hastalarina daha saglikli ve verimli hizmet verebilmek amaciyla tüm çabayi sarf ediyor.

Bekleme alanlarinda son teknolojik uygulamalar

Subelerindeki bekleme alanlarini da hastalarinin kendilerini en rahat hissedecegi sekilde tasarlayan poliklinik, misafirlerinin sube içerisinde geçirdikleri zamani verimli ve zevkli hale getirebilmek için ’Akdeniz Cafe’ adi altinda hastalarina içecek, dergi gib hizmetler de sunuyor. Ayrica tanitimlarla sinirli olmayan, ayni zamanda egitici videolarin hastalara sunulmasi ile bekleme salonlarinda ayni zamanda egitici bilgiler veriliyor.

Öte yandan hizmetlerle ilgili bilgi almak isteyen hastalar, ’444 99 33’ iletisim merkeziyle sesli ve görüntülü görüsme imkani da bulabiliyor. Poliklinik subeleri ayni zamanda çevreci yaklasimiyla da fark olusturuyor. Subelerde imza alinmasi zorunlu evraklar disinda kagit kullanilmiyor. Ofis ortamlarinda da performans ve skor kartlarinin görüntülenebildigi ve ilgili data üzerinden analizlerin yapilabildigi is zekasi uygulamalariyla gerçek anlamda kagitsiz ve çevre dostu is süreçleri yürütülüyor.
Kaynak: İHA