Akademi Lisesinde Son Rötuslar Yapiliyor

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, ayni gün içerisinde 453 ögrenciye hizmet verebilecek tam donanimli Gebze Fatih Sultan Mehmet Akademi Lise’ni hizmete sokmak için çalismalarini sürdürüyor.

Akademi Lisesinde Son Rötuslar Yapiliyor
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Gebze Fatih Sultan Mehmet Akademi Lise’ni hizmete koymadan önce son rötuslari yapiyor. Toplam 4 bin 150 metrekare kapali alaniyla büyüksehrin kentteki en büyük egitim yeri olma özelligini tasiyan lisede tanitim programi öncesinde eksikler gideriliyor. 9 katli binanin dis cephesine Fatih Sultan Mehmet resmedilirken, dersliklere akilli tahtalar da monte edildi. Okulun kütüphanesinden hem lisede ögrenim gören hem de yeni mezun olmus gençler yararlanabilecek.

Ayni anda 453 ögrenciye hizmet verebilecek kapasitede planlanan Gebze Fatih Sultan Mehmet Akademi Lisesinde ön kayit hazirligi basladi.

Basta egitim ve ögretim alaninda saglanacak desteklerin yani sira spor, sanat, bilim, teknoloji, sosyal ve kültürel faaliyetler, kütüphane hizmetleri ve psikolojik danismanlik gibi destekler de lise bünyesinde gençlerin hizmetinde olacak.

Okul, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin’in katilacagi törenle hizmete girecek.
Kaynak: İHA