Gelir Idaresi Baskan Yardimcisi Gözübüyük Ve Beraberindeki Heyetten GSO'ya Ziyaret

Hazine ve Maliye Bakanligi Gelir Idaresi Baskan Yardimcisi Faruk Gözübüyük, Daire Baskani Ismail Kilinçarslan, Gaziantep Vergi Dairesi Baskani Mehmet Tarik Törer ve Gelir Idaresi Grup Müdürü Baris Sönmez, Gaziantep Sanayi Odasi’na (GSO) ziyarette bulundu.

Gelir Idaresi Baskan Yardimcisi Gözübüyük Ve Beraberindeki Heyetten GSO'ya Ziyaret
GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen heyete Gaziantepli firmalarin, sektörlerin ve is dünyasinin vergi uygulamalari ile ilgili sorunlari, talepleri ve beklentileri ile ilgili paylasimda bulunuldu. Yapilan görüsmede ayrica vergi düzenlemelerinin rekabet süreçlerine etkileri ve verginin önemi görüsüldü.

GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, ziyarette yaptigi konusmasinda, Gelir Idaresi Baskan Yardimcisi Faruk Gözübüyük ve beraberindeki heyeti agirlamaktan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, “Gelir Idaresi Baskanliginin yürütmüs oldugu çalismalar, ülkemizin ve milletimizin gelecegi açisindan çok önemlidir. Devletimizin ayakta kalabilmesi için gerekli olan gelir kaynaklarinin basinda vergi geliyor. Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ile vergiye gönüllü uyumun arttirilmasi noktasinda yürütülen her çalismaya destek vermeye de devam edecegiz. Bu dogrultuda Gelir Idaresi Daire Baskanligindan, Gelir Idaresi Baskan Yardimciligi görevine atanan Sayin Faruk Gözübüyük’ün, yürütmüs oldugu basarili çalismalarin devamini diliyor, tebrik ediyorum” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanligi Gelir Idaresi Baskan Yardimcisi Faruk Gözübüyük de her bir mükellefin kendileri için özel oldugunu belirterek, bütün maliye teskilati olarak vatandasa en iyi hizmeti sunmaya çaba gösterdiklerini söyledi.



Kurumlar arasi is birligini de daima en üst seviyede tutmaya gayret ettiklerini dile getiren Gözübüyük, “Daha müreffeh bir Türkiye için is dünyasiyla kamu-sanayi is birligi içerisinde çalismalarimizi sürdürecegiz. Gaziantep Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Sayin Adnan Ünverdi ve tüm GSO ailesine misafirperverlikleri için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Ziyaret, plaket ve hediye takdiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA