AK Parti Balikesir Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, 'Milletimizin Yaninda, Milletimizle Birlikteyiz'

AK Parti Balikesir Il Baskanligi, “30 gün Ramazan’i 100 gün gibi yasayacagiz” temali Ilçe ziyaretleri programlarina Ayvalik ile devam etti.

AK Parti Balikesir Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, 'Milletimizin Yaninda, Milletimizle Birlikteyiz'
Ak Parti Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, AK Parti Ilçe Baskani Ali Gür, AK Parti Balikesir Il Yönetimi, Il Kadin Kollari Baskani Meral Cengiz, Il Gençlik Kollari Baskani Hüseyin Murat Uysal, Kadin Kollari ve Gençlik Kollari Yönetimleri, Ilçe Teskilati Ana Kademe, Kadin Kollari ve Gençlik kollarinin dahil oldugu Ramazan ayi programinin dahilinde Ayvalik’ta çiçeklerle coskulu bir sekilde karsilandi.

Ilçe Baskanligi’nda yapilan istisare toplantisina katilim katilimin çoklugu dikkatleri çekti. Teskilat üyeleri, Ayvalik Ramazan programi ile ilgili görüs alisverisinde bulundular. Toplantinin ardindan esnaf ziyareti gerçeklestirildi.

Daha sonra MHP Ayvalik Ilçe Teskilati ziyaret edilerek, Ilçe Baskani Mehmet Siray ve Yönetim Kurulu üyeleri ile güncel konular üzerine degerlendirmede bulunuldu. AK Parti Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, Ayvalik Kaymakami Hasan Yaman’i ziyaret ederek yapilan çalismalar hakkinda bilgi alisverisinde bulundu. Ardindan Ayvalik Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi Ayvalik Subesi ziyaret edildi. Burada Sube Baskan Mehmet Kiranoglu, gazi ve sehit aileleri ile sohbet edilerek Ramazan-i Serifleri tebrik edildi. Ziyarete Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’da katildi.

AK Parti il Teskilati ardindan Altinova Mahallesine geçerek burada Birlik Ortopedik Engelliler Dernegi Altinova Subesini ziyaret etti. Sube Baskani Güler Çapraz Özlemis ile engelli vatandaslarla sicak ve samimi bir sohbet gerçeklestirilirken, talepleri not edildi.

AK Parti Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz ve Il Yönetimi iftarda evlere misafir olarak vatandaslarla birlikte iftar yaptilar. Baskan Basaran, Ilçe Baskani Ali Gür ile birlikte Kavuncu ailesiyle birlikte iftarini açti. Iftar sonrasi aile ile birlikte çay içilerek sohbet edildi.

Iftar sonrasi Teravih namazini Akçapinar Mahallesi’nde kilan AK Parti Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz ve AK Parti Il Teskilati burada vatandaslar tarafindan coskulu bir sekilde karsilandi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdigi ziyarette Akçapinar’lilarin sorunlari dinlenerek, yapilmasi gerekenler üzerine degerlendirmeler yapildi. Akçapinar Mahallesi ziyareti sonrasi bir açiklama yapan AK Parti Balikesir Il Baskani Dt. Ekrem Basaran, “Evet. Bugün onuncu ilçemiz Ayvalik’tayiz. Gündüz Ayvalik’in içerisinde programlarimizi yaptik. Sicak yemek TIR’imiz, Kültür TIR’imiz, esnaf ziyaretlerimiz, hane ziyaretlerimizi gerçeklestirdik.

Simdi de teravih için Akçapinar köyüne geldik. Teravih sonrasi da çok güzel bir meclis kurduk, sohbet ettik, çayimizi içtik. Halkimizin taleplerini dinledik. Bazi sikintili durumlari var, onlarin giderilmesi için notlarimizi aldik. Insallah yerine getirilmesi için elimizden geleni yapacagiz. Bu çalismalarimizin, faaliyetlerimizin en güzel noktasi da bu. Sikinti varsa yerinde görmüs oluyoruz. Sikintiyi yasayan insanlarimizi dinlemis oluyoruz. Birinci agizdan hissiyati, gerçek problemi görmüs oluyoruz. Insanlarimizin ihtiyaçlarini gidermek noktasinda her türlü faaliyeti yapmaya hazir oldugumuzu ifade etmek istiyorum. Amaçta, maksata hasil oldu diye düsünüyorum. Tüm çalisan arkadaslarimiza, teskilatima, belediye personeline hepsine çok tesekkür ediyoruz. Güzel bir faaliyet oldu. Hayirli aksamlar, hayirli ramazanlar diliyorum” dedi.

Akçapinar Mahallesi’nin ardindan Çamoba Mahallesini ziyaret eden AK Parti Il Teskilati burada vatandaslarin sevgi gösterileriyle karsilandi. Mahallelilerle bire bir tokalasan ve hal hatir sorun Baskan Ekrem Basaran, Çamoba Camiini ziyaret etti. Çamoba Camii’nin eksiklikleri noktasinda bilgi alan Baskan Basaran, “Çamobalilari tebrik ediyorum. Çok güzel bir eseri mahallemize kazandirmak için gayretli bir çalisma göstermisler. Görkemiyle bizleri kendine hayran birakin camimiz ile ilgili elimizden gelen destegi verecegiz. Bu eserin ortaya çikmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri ile kahvehanede sohbet eden Ak Parti Teskilati, vatandaslarin istek ve taleplerini not olarak, gereken çalismayi yapacaklarini ifade ettiler. Kirsal Mahalle ziyaretinin ardindan AK Parti Il ve Ilçe Teskilatlari ile Büyüksehir Belediyesi’nin Ayvalik’ta yapmis olduklari çalismalar noktasinda degerlendirme toplantisi yapildi. Toplanti sonrasi ise Ayvalik Ramazan Programi etkinligi sona erdi.
Kaynak: İHA