Baskan Pekyatirmacidan Dis Mahalle Ziyaretleri

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, dis mahalle ziyaretleri çerçevesinde Tatköy, Sulutas, Sarayköy ve Sizma mahallelerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Pekyatirmacidan Dis Mahalle Ziyaretleri
Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, ilçenin farkli noktalarina ziyaretler gerçeklestirerek mahalle sakinleriyle bulusmaya devam ediyor. Selçuklu’nun dis mahallelerinden Tatköy, Sulutas, Sarayköy ve Sizma mahallerinde hemsehri bulusmalari gerçeklestiren Baskan Pekyatirmaci, mahalle sakinlerine Selçuklu Belediyesi tarafindan yapilan hizmetleri anlatti, vatandaslardan gelen istek ve önerileri dinledi. Ziyaretlerinde Baskan Ahmet Pekyatirmaci’ya, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer ve Belediye Baskan Yardimcilari eslik etti. Baskan Pekyatirmaci ziyaretler çerçevesinde mahallelere kazandirilacak yatirim ve hizmetler hakkinda muhtarlar ile vatandaslara bilgiler verdi.

"Ramazan ayinin bereketini hemsehrilerimizle yasiyoruz"

Selçuklu’da Ramazan ayinin bereketini hemsehri bulusmalariyla yasadiklarini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Selçuklu’nun 72 mahallesinde muhtarlarimizin yani sira mahalle sakinlerimizle bulusmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede ilçe merkezimize uzak olan mahallelerimize yaptigimiz ziyaretlerle de muhtarlarimizin yani sira hemsehrilerimizle bir araya geliyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz hemsehrilik baglarimizin güçlenmesine vesile olurken bir yandan da yatirim ve hizmetlerimizin yerinde planlanmasina büyük katki sagliyor. Bu sekilde bir taraftan yapilan hizmetleri, devam eden projeleri yerinde degerlendirip, diger taraftan yeni taleplere ve görüslere zemin olusturuyoruz. Ortak akilla yaptigimiz çalismalarda bizlere her zaman destek olan muhtarlarimiza ve hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Ilçemiz için her zaman gayret göstermeye devam edecegiz" dedi.

Namaz sonrasi Sizmali vatandaslar ile görüsen Baskan Pekyatirmaci çocuklar ile beraber teravih bulusmalari çerçevesinde düzenlenen Hacivat - Karagöz gölge oyununu izledi.
Kaynak: İHA