Kösk Belediyesi'nin Fiyat Denetimleri Araliksiz Devam Ediyor

Kösk Belediyesi zabita ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde temel gida ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahis fiyat ile etiket denetimlerine araliksiz devam ediyor.

Kösk Belediyesi'nin Fiyat Denetimleri Araliksiz Devam Ediyor


Kösk’te bulunan zincir marketlerde denetim yapan zabita ekipleri, marketlerde karsilasilabilecek usulsüz fiyat artislarini önlemek üzere harekete geçti. Ekipler marketlerdeki reyonlari gezerek, gida ve temel tüketim ürünlerinde fiyat artislarindan raf ve kasa fiyatlari arasindaki uyusmazliga kadar birçok konuda detayli denetimde bulundu.

Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Ülkemiz güçlü ve her alanda kendi kendine yetebilen bir ülkedir. Son günlerde temel gida maddelerinde spekülatif ve haksiz fiyat artislarina sahit olmaktayiz. Buna ilçemizde izin vermeyecegimiz bilinmelidir. Ilçemizde faaliyet gösteren isletmelerimizin vatandaslarin yaninda olacagina inaniyoruz. Fakat ihlallere karsi fahis fiyat farki olusan ürünler, raf ve kasa fiyatlari arasindaki fark ile etiketsiz ürünler ve stokçuluk yapilmasi gibi konularda zabita ekiplerimiz vasitasiyla denetimlerde bulunduk. Vatandaslarimizi haksiz fiyat artislarina karsi kararli bir sekilde korumak için denetimlerimize devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA