Çayirli'da Marketlere Fiyat Ve Stok Denetimi

Çayirli Ilçe Tarim Müdürlügü, Ilçe Mal Müdürlügü ve Zabita ekiplerince ilçe genelinde temel gida ve tüketim ürünlerinin satildigi market ve depolara ürünlerin girdi ve satis fiyati arasindaki fark, reyon-stok takibi ile beraber son kullanma tarihleri incelenip hijyen denetimleri yapildi.

Çayirli'da Marketlere Fiyat Ve Stok Denetimi
Erzincan’da stokçulugun önüne geçmek amaciyla denetimlerini arttirildi. Çayirli Ilçe Tarim Müdürlügü, Ilçe Mal Müdürlügü ve Zabita ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren market ve depolarda denetim yapti. Faturalari ve stok ekstrelerini kontrol eden ekipler, fabrika çikis fiyati ile depo satis fiyatlarini karsilastirdi. Genis kapsamli yapilan denetimler sirasinda esnaflara stokçuluk yapmamalari konusunda uyarilarda bulundu. Çok sayida isyerinin kontrol edildigi denetimler esnasinda herhangi bir olumsuz duruma rastlanilmadi.

Konu ile ilgili Çayirli Kaymakamligi tarafindan sosyal medya üzerinden yapilan paylasimda ise, " Ilçemiz esnafina göstermis oldugu hassasiyetten dolayi tesekkür eder bol ve bereketli kazançlar temenni ederiz” denildi.

Ayrica denetimlerin zaman zaman devam edecegi de belirtildi.
Kaynak: İHA