Beykoz'da IETT Otobüsünün Dehset Saçtigi Feci Kazanin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti

Beykoz’da kontrolden çikan IETT otobüsünün, 1 otobüs ve 3 otomobile çarparak iki katli bir evin içine girdigi kazanin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Beykoz'da IETT Otobüsünün Dehset Saçtigi Feci Kazanin Yeni Görüntüleri Ortaya Çikti


Beykoz’da geçtigimiz gün Çubuklu Caddesinde iddiaya göre gaz pedali takili kalan IETT’ye bagli Özel Halk otobüsü kontrolden çikarak 3 otomobile ve bir otobüse çarpti. Kontrolden çikan otobüsün önünde sürükledigi otomobil, 2 katli bir evin duvarini kirarak içerisine girdigi kazada 6 kisi yaralandi. Otobüsün çarpmasi sonucu eve giren otomobilin içerisinde yarali halde bulunan A.S.’nin Ümraniye Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildigi, kaburgasinda ve burnunda kiriklar oldugu ögrenildi. Öte yandan 6 kisinin yaralandigi, ortaligin savas alanina döndügü feci kazanin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Olay kamerada

Araç içi güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde, gaz pedali takili kalan IETT otobüsü önündeki hafif araca arkadan çarparak sürüklüyor. Sürüklenen araçlar karsi seritten gelen baska bir IETT aracina ve otomobile çarpiyor. IETT otobüsünün önünde sürüklenen hafif araç bir binanin bodrum katina giriyor.
Kaynak: İHA