Baskan Yilmaz, Kadin Personelin Gününü Kutladi

Çarsamba Ticaret Borsasi (ÇTB) Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sevket Zeren, Meclis Baskani Haci Toraman, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte, borsada çalisan kadinlara “8 Mart Dünya Kadinlar Günü” vesilesiyle kirmizi karanfil sundu.

Baskan Yilmaz, Kadin Personelin Gününü Kutladi
Borsa bünyesindeki birimlerde görev yapan kadin çalisanlari birimlerinde ziyaret eden Baskan Yilmaz, kendilerine kirmizi karanfil dagitarak günlerini tebrik etti. Baskan Yilmaz, kadinlarin emekleriyle hayatin bütün alanlarina deger kattigini vurgulayarak borsada çalisan kadinlar ve de tüm kadinlarin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutladi. Yilmaz, “Basta sehitlerimizin anneleri olmak üzere; ailesi, insani ve memleketi ugruna mücadele veren tüm kadinlari Dünya Kadinlar Günü vesilesiyle saygiyla aniyorum. 8 Mart Dünya Kadinlar Günü, saygideger Türk ve dünya kadinlarina saglik ve mutluluk getirsin. Kadinlar Gününüz kutlu olsun” dedi.

Karanfil jesti karsisinda mutluluklarini belirten borsa personeli kadin çalisanlar da Baskan Yilmaz’a tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA