AK Parti MYK'sinda Saglikta Siddete Yeni Tedbirler Ele Alindi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nda Saglik çalisanlarina siddette yeni tedbirler ele alindi.

Saglik çalisanlarina siddetin önlenmesine yönelik düzenlemenin çalismalari sürüyor. Konu, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nda gündeme gelirken Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in toplanti sonrasinda Saglik Bakani Koca ile düzenlemenin detaylarini istisare ettigi ögrenildi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantisinda Adalet Bakani Bekir Bozdag, düzenleme ile ilgili sunum yapti. Saglik Bakani Fahrettin Koca ise gün boyu yasa çalismasiyla ilgili yogun bir görüsme trafigi yürüttü.

Bakan Koca Cumhurbaskani Erdogan’a bilgi verdi

Saglik Bakani Koca, MYK toplantisi sonrasinda Cumhurbaskani Erdogan’a düzenlemenin detaylarina iliskin bilgi verirken yapilmasi gerekenleri de anlatti.

Koca, aksam saatlerinde de Adalet Bakani Bekir Bozdag ve Adalet komisyonu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantida, düzenlemenin çerçevesi hakkinda kapsamli degerlendirme yapildi.

Bakan Koca: "Saglik çalisanlarimiz mutlu edilmeli"

Yasa çalismasi ile ilgili degerlendirme yapan Koca, "85 milyon vatandasimizin memnuniyeti için çalisiyoruz. Bunun için de hekimlerimiz, hemsirelerimiz ve tüm saglik çalisanlarimizin mutlu edilmesi gerektigini düsünüyoruz" dedi.

Düzenlemenin, ilerleyen günlerde teklif haline alinip Meclis Baskanligi’na sunulmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA